دکتر سید محمد حسین چاوشیان، دبیر مجمع ملی خانواده، در حاشیه همایش ملی خانواده پایا، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: همایش خانواده پایا برگرفته از طرح حامین و ویژه زوجینی است که در ۵ سال اول زندگی هستند و تشکیل خانواده دادند.
وی با بیان اینکه طرح حامین؛ طرح حمایتی، آموزشی برای زوجینی است که از زمان عقدشان پنج سال بیشتر نگذشته است، ادامه داد: در واقع حامین طرحی است در راستای تحکیم خانواده و کلمه حامین به معنای حمایت از زوجین هست هر حرف این کلمه نیز در واقع یکی از اهداف ما را دنبال میکند که شامل حمایت، آموزش، مشاور، یاریگری و نجات بخشی است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در همین راستا، نخستین همایش ملی خانواده پایا، در استان مرکزی برگزار شد، بیان کرد: با توجه به ظرفیت اعلام شده از طریق استان مرکزی؛ تمهیدات لازم اندیشیده شد و اولین همایش استانی که آغازگر طرح حمایت و تحکیم خانواده بود در استان مرکزی و شهر اراک با حضور زوجین جوان برگزار شد.
چاوشیان با تاکید بر اینکه طرح ما استان محور نیست، خاطر نشان کرد: هر شهرستانی که اعلام آمادگی کند ما میتوانیم این طرح رو در آن شهرستان و با حضور اساتید مجرب برگزار کنیم.
وی مهمترین ویژگی همایش ملی خانواده پایا را بهره مندی از اساتید مجرب ملی و صاحب نظر در حوزه خانواده دانست و بیان کرد: در نخستین همایش در استان مرکزی اساتیدی همچون آقای شاهین فرهنگ، خانم دکتر حسینی که دکترای حقوق خانواده هستند و خانم دکتر رازقی متخصص در حوزه روانشناسی خانواده حضور داشتند.
این مقام مسئول برگزاری همایش خانواده پایا را نخستین گام در راستای اجرای طرح حامین و تکریم خانواده دانست و بیان کرد: در واقع برگزاری همایش خانواده پایا گام اول است و زوجین شرکت کننده در این همایش به مدت شش ماه در دوره های آموزشی شرکت و پشتیبانی، حمایت و راهبری می شوند.
دبیر مجمع ملی خانواده اضافه کرد: در این راستا گروههای از زوجین تشکیل می شود و گروه هایی نیز ویژه بانوان و هر گروه، سرگروه و پشتیبان خواهد داشت و ما اینها را تا ۶ ماه پشتیبانی آموزشی، پژوهشی، محتوایی و رسانهای خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: ما هر روز برای این عزیزان پستهای آموزشی همچون پادکست، نقد فیلم، معرفی کتاب، چلههای معرفتی، مباحث تربیتی، مباحث آموزشی و آنچه که زوجین نیاز دارند و با آن روبرو هستند داریم.
این مقام مسئول اضافه کرد: نگاه ما این است که حمایت از زوجین تا جایی پیش برود که خود زوجین عاملیت در حل مسئله پیدا کنند.
چاوشیان با بیان اینکه برگزیدههای این طرح به مشهد مقدس مشرف شده و در یک اردوی تربیتی معرفتی شرکت می کنند، ادامه داد: در طول دوره ما هر ماه دوره های آموزش حضوری نیز داریم تا بتونیم حمایت های مختلفی داشته باشیم.
وی به حضور یک شبکه مشاوره و روانشناسی که مجموعهای از درمانگران را با رویکرد تربیت معنوی در کنار خود قرار داده اشاره کرد و گفت: یکی از زیرساختهای مجمع ملی خانواده همین هرم مشاور است که مشاوره ما به صورت صوتی، تصویری و چتی متنی در کنار زوجین قرار دارند.
این مقام مسئول با بیان اینکه نگاه مجمع ملی خانواده حمایت، نظارت و راهبری تشکلهای مردمی خانواده در کشور است، بیان کرد: ما می توانیم هر تشکل و مجموعه مردمی که در حوزه خانواده کار میکند با تولید محتوا، پوشش رسانهای، بحثهای آموزشی، اعزام استاد، برگزاری دورههای تربیت مربی و هر آنچه که در این راه کمک کننده باشد راهبری کنیم.
چاوشیان به ابلاغیه سیاست های کلی خانواده توسط رهبر انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: اگر جامعه ما خانواده محور بشود قطعا خیلی از این آسیب های اجتماعی که امروز با آن مواجه هستیم کاهش پیدا میکند.
وی همچنین به درخواست استان های دیگر برای برگزاری این همایش ملی اشاره کرد و گفت: انشاالله تا پایان سال در چند استان دیگر این همایش با حضور زوج های جوان برگزار خواهد شد.
نظر شما