مقاومت مردان را مدیون زنان مقاوم هستیم

منصوری گفت: بانویی که از طلا و جواهرات خود می‌گذرد یا اندوخته و پس‌انداز مالی خود را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا می‌کند در واقع در حال روحیه بخشی به نیروهای خط مقدم نبرد است. بدون زنان مقاوم، مقاومت مردان شکل نمی‌گیرد.

«زهره منصوری»، عضو کارگروه بین الملل آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) در گفت وگو با خبرنگار گروه زنان و خانواده خبرگزاری شبستان ضمن تشریح جایگاه و نقش زنان در تقویت جبهه مقاومت، اظهار کرد: امروز برای تقویت جبهه مقاومت نقش و وظیفه بانوان کمتر از مردان نیست و چه بسا بیشتر است چون حضور مردان در میدان نبرد مرهون اثرگذاری زنان در پشت جبهه و در خانه است.

وی با استناد به تاریخ و واقعه کربلا و عاشورا تصریح کرد: این واقعه می‌تواند شاهد مثال تاریخی بر این مدعا باشد که گاه در بزنگاه های بزرگ تاریخی این زنان هستند که می توانند مسیر حرکت مردان را ساماندهی کنند. آن روز هم افراد زیادی بودند که برای عدم همراهی با امام توجیهاتی داشتند اما بانوان به شکل های مختلف (از بخشیدن مهریه گرفته تا یادآوری جایگاه حضرت اباعبدالله علیه السلام و...) آنها را ترغیب و تشویق به جهاد ‌کردند و این خود بیانگر نقش بانوان در اثرگذاری بر مردان است.

منصوری با اشاره به این نکته که در مباحث فقهی برای حضور مستقیم زنان در میدان جهاد مطلبی بیان نشده و زنان وظیفه جهاد مستقیم با دشمن را ندارند مگر در موارد اضطرار، گفت: اما ساماندهی پشت جبهه و امور تدارکاتی یا پشتیبانی از زنان برمی آید و مشکلی ندارد. همچنان که در غزوات پیامبر صلی الله علیه و آله نیز این مطلب وجود داشت. حتی گاهی نیروها خسته می‌شدند یا روحیه خود را از دست می‌دادند و این زنان بودند که با رجزخوانی‌های شجاعانه باعث تقویت و تجدید روحیه آنها می‌شدند برای اینکه به میدان بازگردند و رسول خدا(ص) و دین خدا را یاری کنند. اسامی این زنان نیز در تاریخ ثبت و ضبط شده است.

حمایت طلایی از جبهه مقاومت

مدیرمرکز آموزش عالی خواهران حضرت عبدالعظیم علیه السلام تأکید کرد: این رجزخوانی‌ها امروز در قالب تبیین و روشنگری‌های مادرانه یا همسرانه در محیط خانه‌ها ادامه دارد. بانویی که از طلا و جواهرات خود می‌گذرد یا اندوخته و پس‌انداز مالی خود را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا می‌کند در واقع در حال روحیه دادن به نیروهای خط مقدم این نبرد است.

وی با بیان این نکته که امروز مردم غزه یا مجاهدان لبنان نیز به تقویت روحیه نیاز دارند، گفت: به هر حال ترور رهبران مقاومت بر روحیه آنها تاثیرگذار بوده است. بنابراین غیر از حمایت و پشتیبانی مادی به لحاظ معنوی و روحی هم نیاز به تقویت دارند.

منصوری در ادامه با اشاره به آثار این تقویت روحیه و پشتیبانی از جبهه مقاومت، ابراز کرد: وقتی آنها قوی شوند اسلام قدرت می‌گیرد چون مردم غزه و جنوب لبنان امروز نماد اسلام در مقابل کفر هستند. بانوان و به خصوص بانوان حوزوی می‌توانند در این رابطه با تبیین و روشنگری در میان خانواده یا اطرافیان و اقوام یاری کننده جبهه مقاومت باشند. تبیین این واقعیت که کمک کردن به جبهه مقاومت در واقع کمک به ایران و به نفع ایران است، اهمیت زیادی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شعار همیشگی رژیم صهیونیستی از ابتدای تاسیس تا به امروز اشاره کرد و گفت: اسرائیل از ابتدای تاسیس شعار «از نیل تا فرات» را داشته و اگر می‌توانست  امروز تا کشورهای حاشیه خلیج فارس هم پیشروی می‌کرد. اما همین پایداری و ایستادگی مردم غزه آنها را زمین گیر کرده است.

کمک به لبنان کمک به خودمان است

عضو کارگروه بین الملل آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(علیه السلام) افزود: اگر مردم غزه مقابل آنها ایستادگی نمی‌کردند امروز باید در عراق یا مرزهای ایران با اسرائیل می جنگیدیم. بنابراین کمک های به ما به جبهه مقاومت، کمک به خودمان و کمک به اسلام است. این روشنگری و تبیین در محیط خانه و خانواده و اطرافیان و اقوام بسیار ضروری مهم و تاثیرگذار است.

منصوری همچنین به شبهاتی که در این زمینه در فضای جامعه القا می‌شود اشاره و خاطرنشان کرد: شبهاتی از این دست که جنگ لبنان و غزه به ما چه ربطی دارد؟ چرا ایران باید در این موضوع مداخله کند؟ یا اینکه ما خودمان در ایران با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه هستیم زیاد به گوش می رسد بخصوص در فضای مجازی به وفور دیده می شود و در این زمینه هم بانوان می توانند با تشریح ابعاد مختلف موضوع و بیان نتایج عدم حمایت از جبهه مقاومت ضرورت این مسئله را تبیین کنند. علاوه بر این باید این نکته را نیز مد نظر داشته باشیم که اگر ما جلو برویم آنها عقب نشینی می‌کنند اما اگر عقب بکشیم آنها کشور به کشور پیش می‌آیند و شاید روزی به ایران برسند.

مدیر مرکز آموزش عالی خواهران حضرت عبدالعظیم علیه السلام در رابطه با برنامه ها و اقدامات حوزه‌های علمیه خواهران در حمایت از جبهه مقاومت نیز تصریح کرد: در مرکز آموزش عالی خواهران حضرت عبدالعظیم(ع) علاوه بر حمایت‌های مالی از جبهه مقاومت و برگزاری دوره ها و جلسات مختلف روشنگری با طرح مباحث دشمن شناسی و یهود شناسی توسط اساتید موضوع حمایت معنوی و دعا برای عافیت و محافظت مجاهدان و پیروزی آنها و لعن و نفرین بر دشمنان نیز اجرا می شود. چرا که تاثیرگذاری و موثر بودن این مسایل قابل انکار نیست.

وی با اشاره به تجربه جنگ ۳۳ روزه لبنان و مقید بودن مجاهدان حزب الله و مردم لبنان به خواندن روزانه دعای جوشن کبیر و حتی پخش دعا از کلیساهای بیروت، تاکید کرد: به نظر می‌رسد باید موضوع دعا و تضرع در این زمینه را بسیار جدی گرفت. البته دعاهای ماثور؛ یعنی دعایی که از زبان امام معصوم(ع) نقل شده باشد چون همان لفظ و کلام معصوم(ع) نیز اثرگذار است مانند دعاهای صحیفه سجادیه درباره رزمندگان اسلام، دعای مشمول، بندهایی از دعای جوشن کبیر و ... .

کد خبر 1787991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha