مهمانسرای عشق/ گرمی سفره‌های رضوی در روزهای سرد

سال گذشته بود که خادمیاران رضوی در اقلید با راه‌اندازی طرح مردمی اطعام رضوی، شمعی از محبت و همدلی را در دل این شهرستان روشن کردند. با گذشت یک سال از آغاز این حرکت خداپسندانه، اکنون نزدیک به ۵ هزار دست غذا به دست نیازمندان رسیده و داستانی از عشق و ارادت به اهل بیت(ع) را رقم زده است.

خبرگزاری شبستان-استان فارس؛ مهدی رحمانیان| حدود یک سال پیش، در اوایل آبان‌ماه ۱۴۰۲، حرکتی خداپسندانه توسط خادمیاران کانون جوانان و نوجوانان شهرستان اقلید آغاز شد که امروز با رسیدن به مرحله چهل و هشتم، جلوه‌ای از تلاش‌های خالصانه و همدلی عمیق در دل این شهرستان به یادگار گذاشته است.

طرح مردمی اطعام رضوی با هدف تقویت همبستگی اجتماعی و حمایت از نیازمندان، در این مدت به جمع‌آوری و توزیع حدود ۵ هزار دست غذا منجر شده است. این غذاها از آشپزخانه‌های منازل خانواده هایی تهیه شده که با عشق و ارادت به ساحت اهل بیت(ع)، آشپزخانه‌های خود را به مهمانسرای حرم مطهر رضوی تبدیل کردند و با ذکر و نام امام مهربانی‌ها، روح تازه‌ای به این حرکت بخشیدند.

مهمانسرای عشق

ایده اطعام رضوی از آنجا شکل گرفت که انسان‌ها در زندگی روزمره خود، چه در ایام خوشی و چه در روزهای سخت، به یاد همدیگر باشند و دست یاری به سوی یکدیگر دراز کنند. خادمیاران، با حس مسئولیت اجتماعی و عزم راسخ، منازل بزرگوارانی را که با عشق و ارادت آشپزخانه‌های خود را به مهمانسرای حرم مطهر تبدیل کرده بودند، محل جمع‌آوری غذاهای متبرک کردند. این فعالیت ها نمادهایی از ارادت و محبت به امام رضا(ع) بودند که در هر کدام داستانی از عشق و احترام نهفته است.

مهمانسرای عشق/ گرمی سفره‌های رضوی در روزهای سرد

دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان اقلید، می گوید: «از زمان شروع فعالیت‌های این دبیرخانه، تلاش‌های قابل توجهی در شهرستان اقلید انجام شده است.» مهدی شریفی با بیان اینکه خادمیاران هر هفته به مدت شش ساعت، در مجموع بیش از یک هزار نفر ساعت کار برای جمع‌آوری و توزیع غذاها صرف کرده‌اند، به نقش کلیدی آنان در خدمت‌رسانی به افراد نیازمند اشاره می کند.

 در ۴۸ مرحله‌ از اجرای طرح اطعام رضوی، به‌طور میانگین بیش از ۳۵۰۰ دست غذا در شهر اقلید و بیش از ۱۰۰۰ دست غذا نیز در چندین روستا جمع‌آوری و توزیع شده است.

«در هر چهارشنبه و مناسبت‌های ویژه، بین ۴۵ تا ۹۰۰ دست غذا جمع‌آوری و توزیع شده است.» این آمار نشان‌دهنده عزم و اراده جمعی در راستای خدمت به نیازمندان است و نقش حدود ۲۰ مرکز خیریه مردمی را در این فرآیند پررنگ می‌کند.

همت‌های بی‌پایان خادمیاران

 در ۴۸ مرحله‌ای که از اجرای طرح اطعام رضوی در شهرستان اقلید گذشته، به‌طور میانگین بیش از ۳۵۰۰ دست غذا در شهر اقلید و بیش از ۱۰۰۰ دست غذا نیز در چندین روستا جمع‌آوری و توزیع شده است. این حرکت به‌عنوان یک سنت حسنه در شهرستان اقلید جا افتاده و نشان‌دهنده همت خادمیاران است که با عشق و علاقه، از وقت و وسایل شخصی خود برای خدمت به مردم استفاده می‌کنند.

مهمانسرای عشق/ گرمی سفره‌های رضوی در روزهای سرد

طرح مردمی اطعام رضوی، فراتر از یک برنامه خیریه، به یک جنبش اجتماعی تبدیل شده است که روح همدلی، تعاون و محبت را در دل‌های مردم شهرستان اقلید زنده نگه‌داشته است. این تلاش‌ها علاوه بر تامین نیازهای غذایی افراد محروم، پیوندهای اجتماعی را تقویت کرده و فضایی مملو از مهربانی و دوستی را در جامعه ایجاد کرده است.

با توجه به نام این شهر به عنوان قدمگاه امام رضا علیه‌السلام، می‌توان امید داشت که این حرکت‌های انسان‌دوستانه، همچنان به زندگی مردم اقلید رنگ و بویی تازه ببخشد و آن‌ها را در مسیر خدمت به خلق یاری کند.

کد خبر 1788443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha