سیدبشیر حسینی در حاشیه نخستین گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار کرد: برگزاری جلسات و همایشهای بینشافزا پیرامون اطلاعات روز و علم دیجیتال و رسانه از مهمترین و اساسیترین نیازهای نسل امروز در برابر تهاجمات فرهنگی و رسانهای است.
وی با بیان اینکه برگزاری چنین محافل و گردهماییهایی باید مستمر و پایدار باشد، اثرگذاری انتقال چنین مفاهیمی را منوط به آموزش محوری مداوم دانش آموزان پیرامون رسانه قلمداد کرد.
پژوهشگر حوزه سواد رسانه ای و عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه صدا و سیما متذکر شد: در حقیقت برگزاری یک مراسم مقطعی پیرامون چنین موضوع مهمی نتیجه بخش نخواهد بود و لذا چنین برنامهها و حرکتهایی میبایست در طول ایام سال و بصورت پیوسته در آموزش و پرورش و باهمکاری سایر ارگانهاانجام شود.
وی بیان کرد: اگر حتی در طول یکسال مداوم نیز با دانش آموزان پیرامون رسانه و فضای مجازی و علم هوش مصنوعی کار شود باز هم در پایان سال آن بینش افزایی مورد نظر محقق نمیشود این علم باید پا به پای رشد تحصیلی و سنی دانشآموزان در کنار سایر سرفصلهای درسی، ارائه شود.
حسینی خاطرنشان کرد: سابقا گفته میشد علم رسانه باید از مقطع سنی دبیرستان ارائه شود اما اکنون بیان میشود که حتی دبستان هم برای این موضوع دیر است؛ لذا این علم و بروز شدن اطلاعات نسل جدید پیرامون هوش مصنوعی و فضای مجازی و علم نوین باید از سنین پایه آغاز شود .
انتهای پیام/
نظر شما