رابطه معنادار اخلاقِ متولیان مسجد با جذب دانش‌آموزان

خُلق و خوی متولیان و اهالی مسجد بر میزان حضور مردم در این مراکز دینی تاثیر می‌گذارد که بداخلاقی مانع و سد جذب دانش آموزان به مسجد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، خلق و خو و نوع رفتار متولیان مساجد و نهاد فرهنگی فعال در این مراکز و همچنین نمازگزاران از مولفه های اثر بخش در جذر افراد به مسجد و جلب به اعتقادات بوده که این موضوع در سنین کودکی، نوجوانی و جوانی از اهمیت خاصی برخوردار است.

کودک با محبت دیگران جذب شده و نوجوان و جوانان به میزان احترامی که می بینید به مود باوری رسیده و دلبسته از مأمن و ماوا می‌شود.

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که با احترام و ادب تاثیر گذاری مطلب دو چندان بوده و جذابیت به وجود می آورد به همین خاطر تقویت دوستی ها برای دعوت و بازاریابی بسیار مهم است.

جذب به مسجد و آموزش مفاهیم دینی هم متاثر از همین نظریه کارشناسان بوده و به همین خاطر متولیان امر بر خوش رفتار توصیه و سفارش شده‌اند.

دانش آموزی که بعد از ساعات مدرسه خواهان یک محیط جذاب و آرام برای اوقات فراغت خود هست، قطعا روی به مراکزی خواهد آورد که احترام و شخصیت او حفظ می‌شود.

بدخلقی پاشنه آشیل جذب دانش آموزان به مساجد

شخصیت و احترام برای این افراد بسیار مهمتر از هدایای مادی هم بوده و چه بسا سلام گرمی که در دل جای گرفته بیش از یک جایزه تاثیر سازنده یافته است.

بد خلقی ها هم تاثیر منفی در جذب دارند که این موضوع در جذب به مسجد مطرح شده و عامل بسیاری از نارضایتی ها به ثبت رسیده و نگرانی هایی را به وجود آورده است.

بد خلقی متولیان مسجد مثل هیات امنا، خادم و یا امام جماعت و حتی تعدادی محدود از نمازگزاران پاشنه آشیل جذب نوجوانان به مسجد قرار گرفته و با وجود تذکرات متعدد اما گاهی تکرار آن را شاهد هستیم.

بسیاری از این ناملایمتی ها دلیل موجه نداشته و هدفمند هم نبوده اما تاثیر آن بر حضور افراد خصوصا نوجوانان قرار گرفته است.

بدخلقی پاشنه آشیل جذب دانش آموزان به مساجد

دغدغه جذب دانش آموزان به مساجد

امام جمعه نجف آباد گفت: یکی از دغدغه های جامعه امروز ما جذب نسل جدید به مراکز دینی است که کانون های فرهنگی و هنری زمینه ساز جذب به مساجد هستند.

حجت الاسلام مصطفی حسناتی با بیان اینن که خوش رفتاری لازمه جذب افراد است، افزود: نوع رفتار نمازگزاران و متولیان با دانش آموزان و دیگر افراد ماندگاری آنان را به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: کوچکترین برخورد نادرست امکان نارضایتی و ناراحتی را به همراه خواهد آورد که در برخی از مواقع خاطره بدی را در ذهن فرد مادگار کرده و مانع حضور در مسجد می‌شود.

حجت الاسلام حسناتی، یادآورشد: خوش‌اخلاقی و رفتار صحیح دوستی بین افراد با مسجد را ایجاد می‌کند و این موضوع در دوران دانش آموزی و کودکی بسیار متفاوت است.

بدخلقی پاشنه آشیل جذب دانش آموزان به مساجد

غفلت از خوش‌رویی در جذب به مسجد

مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان با بیان اینکه غفلت از راهکارهای آسان جذب، منجر به خلوتی مساجد شده گفت: خوش‌رویی و تنوع برنامه مهمترین ابزار در جذب عموم مردم به ویژه نسل جدید به مساجد است.

حجت الاسلام مجتبی کوچک زاده ادامه داد: متولیان مساجد نمازگزاران را تکریم کرده و نسبت به مردم بد رفتاری و بد اخلاقی نکنند که این رفتارها سبب نارضایتی و ناراحتی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اشتباهات و شیطنت بچه ها قابل گذشت است، تصریح کرد: نباید خطا و اشتباهات نوجوانان و کودکان دائم مورد سرزنش قرار گیرند که این موضوع موجب دفع و خلوتی این مراکز دینی خواهد شد.

حجت الاسلام کوچک زاده از هیات امنا، خادم، امام جماعت و مدیران مراکز فرهنگی مساحد خواست تا جوانان و نوجوانان را به مراکز دینی دعوت کنند و نمازگزاران با رفتار نیکو خود زمینه جذب این قشر را فراهم کنند.

رابطه معنادار اخلاقِ متولیان مسجد با جذب دانش‌آموزان

پذیرایی ساده نمازگزاران از نوجوانان در مسجد

دغدغه مندی برای حضور نسل جوان و نوجوان به مساجد نباید فقط مورد توجه متولیان نهادهای فرهنگی و هیات امنا و امام جماعت مسجد باشد بلکه در این میان نمازگزاران هم به این موضوع توجه کنند.

صبر آنان در برابر اشتباه یک دانش آموز و رفتار نیکو نسبت به نوجوان در دل آن‌ها رخنه کرده و دوستی با مسجد دو چندان می‌شود.

پذیرایی ساده یک نمازگزار با چندتا شکلات از دانش آموزان مسجدی، توجه همه را به خود جلب کرد که چنین اقداماتی دوستی را افزوده و باعث جذب به مسجد می‌شود.

چنین رفتار نمازگزاران زیبایی خاصی دارد و خاطره‌ساز خواهد بود که باید در بین نمازگزاران ترویج پیدا کند که در کنار آن خوش رفتاری و استفاده از عطر خوش بود تاثیر را چند برابر می‌کند.

کد خبر 1788625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha