همت بانک‌ها بر سرعت بخشیدن برای اتمام طرح‌های نیمه تمام باشد

چگینی، با تاکید بر اینکه همت مسئولان استان و بانک‌ها باید بر سرعت بخشیدن برای اتمام طرح‌های نیمه تمام در استان باشد تا ضمن توسعه استان مسیر انجام طرح‌های عمرانی دیگر هموار شود گفت: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات تکلیفی تسهیل‌گری دارند.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، مهرداد گودرزوند چگینی، رئیس مجمع نمایندگان گیلان چهارشنبه(۱۶  آبان) در جلسه مجمع نمایندگان گیلان که با مدیران بانک های استان در سالن اجتماعات دیوان محاسبات استان برگزار شد، با بیان اینکه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات تکلیفی تسهیل‌گری دارند، گفت: با رفع موانع بانک‌ها باید مشکلات مردم در دریافت تسهیلات خرد و کلان حل شود.

وی تصریح کرد: باید سپرده‌ها و منابع استانی در داخل گیلان مصرف شود تا پروژه‌های عمرانی کلان یا پرداخت تسهیلات تکلیفی به مردم با سرعت بیشتری انجام گیرد.

گودرزوند چگینی، مشکلات معیشتی و اقتصادی را یکی از مسایل مهم جامعه دانست و افزود: برای حل این موانع باید راهکارهای افزایش تخصیص اعتبارات تسهیلاتی بررسی و تسهیل شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه تخصیص‌های مربوط به پروژه‌های عمرانی، بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴، منابع شرکت‌هایی استان که در تهران مدیریت می‌شود از جمله مواردی است که باید بررسی و چاره اندیشی شود، گفت: همت مسئولان استان و بانک‌ها باید بر سرعت بخشیدن برای اتمام طرح‌های نیمه تمام در استان باشد تا ضمن توسعه استان مسیر انجام طرح‌های عمرانی دیگر هموار شود.

گودرزوند چگینی افزود: بانک‌ها برای برداشتن موانع سر راه سرمایه گذاران استان و پرداخت تسهیلات خرد با مردم همکاری کنند.

*باید مهار تورم و رشد تولید محقق شود

احمدرضا رجبی، دبیر شورای هماهنگی بانک‌های گیلان هم در این نشست با اشاره به تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب باید مهار تورم و رشد تولید محقق شود در این راستا با همکاری بانک‌های استان راهکارهای خوبی اندیشیده شده و در حال عملیاتی شدن است.

وی با بیان اینکه مهار تورم مستلزم نقدینگی کمتر است، افزود: با استفاده از ابزار تعهدی تسهیلات خرد را از طریق ابزارهای تعهدی و در قالب کارت‌های اعتبار خرید متناسب با نیاز خانوار پرداخت کردیم.

رجبی با بیان اینکه از ابتدای سال تا پایان شهریورماه، ۱۲۲ همت تسهیلات در استان پرداخت شده، تصریح کرد: حدود ۴۰ درصد تسهیلات پرداخت شده در استان تکلیفی بوده و شامل تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و اشتغالزایی است.

گفتنی است، انحراف در اعطای تسهیلات قرض الحسنه در استان، روند کند پروژه‌های عمرانی در استان، توجه نکردن بانک‌ها به اعطای تسهیلات کشاورزی، مطالبات بانک‌های استان از دولت، کاهش تسهیلات پرداخت به کارمندان بانک و حقوق و مزایای آنها، تعیین محدود منابع پرداختی در ماه توسط بانک مرکزی، ناترازی منابع بانکی، حجم پرداخت تسهیلات تکلیفی استان، تمرکز سود و سپرده شرکت‌ها و نهادهای با گردش مالی فعال در تهران از دیگر مواردی بودند که نمایندگان گیلان و روسای شعب بانک‌های دولتی استان درباره آن بحث و تبادل نظر کردند.

همت بانک‌ها بر سرعت بخشیدن برای اتمام طرح‌های نیمه تمام باشد

کد خبر 1789385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha