وی افزود: با توجه به برگزاری دوره چهارم این جشنواره به نظر میرسد اگر بتوان از یک طرف به همت دانشگاه و موسسه و حامیان، مسائل هزینه و بودجه ای را به صورت اداری و سیستماتیک روان نمود و مباحث کیفی را ارجح بر مباحث کمی پی گیری کرد جشنواره بلوغ بهتری خواهد داشت. از طرفی خانواده های زیادی را در سنین گوناگون درگیر معارف اهل بیت می کند و از طرف دیگر باعث شکوفا شدن استعدادهای فکری، هنری و ادبی افراد در این زمینه ها می شود.
شیخ حسینی ادامه داد : یکی از اهداف این جشنواره بویژه در بعد دانشگاهی درگیر کردن دانشجویان با فرهنگ مهدویت و امامت می باشد که این مهم می تواند از طریق شبکه کانون های فرهنگی و دانشجویی دنبال شود. در این شبکه ها هر کانون فرهنگی و دانشجویی متشکل از شورای مرکزی و یک نفر به عنوان دبیر و تعدادی دانشجوی عضو می باشد که براحتی می تواند تعداد زیادی دانشجو را درگیر این برنامه کند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی در پایان گفت: از جمله کانون هایی که در دانشگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به این مهم با توجه به اساسنامه شان بیشتر کمک می کنند می توان به کانون شعر و ادب سپید، کانون فضای مجازی، کانون ایثار، کانون کتابخوانی، کانون مهدویت و کانون معرفت رضوی را نام برد. البته بدیهی می باشد که هیچ گونه محدودیتی برای سایر کانون ها و تشکل هادر این زمینه وجود ندارد.
نظر شما