تلاش بانوان طلبه برای تحول در آموزش و پژوهش دینی؛ از چالش‌ها تا دستاوردهای جهانی

مسئول حوزه علمیه خواهران، با اشاره به دستاوردهای طلاب در جشنواره‌ها و مسابقات علمی، بر لزوم تقویت تعاملات بین‌المللی و حمایت نهادها از بانوان طلبه برای پاسخ به چالش‌های دینی و اجتماعی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تمرخانی، مسئول حوزه علمیه خواهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام بر نقش برجسته بانوان طلبه در تقویت آموزش و پژوهش دینی در جامعه تأکید کرد.

وی بیان کرد: مطالعه و تحقیق از مهم‌ترین ارکان یادگیری عمیق محتوای درسی هستند و حوزه‌های علمیه خواهران نیز در این راستا تلاش می‌کنند تا طلاب را به پژوهش‌های کاربردی و عمیق ترغیب کنند.

تمرخانی اشاره کرد: آموزش و پژوهش در حوزه‌های علمیه خواهران به صورت هم‌راستا دنبال می‌شوند و دروس تخصصی نیز به‌صورت پژوهش‌محور تدریس می‌شوند؛ روشی که به طلاب در کسب مهارت نگارش مقالات علمی کمک می‌کند.

وی در مورد چالش‌های پیش روی طلاب در فرآیند پژوهش به مشکلاتی چون نبود علم کافی، شیوه‌های غلط مطالعه، و انتقادناپذیری اشاره کرد و همچنین نبود چاپ پژوهش‌ها و بت‌سازی از نظریات علمی را از دیگر مشکلات این حوزه دانست.

تمرخانی بر اهمیت تقویت روحیه تعقل، تفکر، و پرسشگری در طلاب تأکید کرد و آن را از اساسی‌ترین عوامل موفقیت دانست.

از دستاوردهای اخیر حوزه علمیه خواهران، می‌توان به حضور بیش از ۱۲۵ اثر در جشنواره بانوی کرامت، فعالیت ۲۵ گروه پژوهشی در مسابقات علمی و چاپ آثار طلاب و اساتید اشاره کرد.

تمرخانی همچنین بر لزوم تعامل با مراکز علمی بین‌المللی برای ارتقای سطح علمی طلاب و ترویج دین در سطح جهانی تأکید کرد.

او در پایان حمایت نهادها و سازمان‌ها از بانوان طلبه را ضروری دانست و گفت که این حمایت‌ها می‌تواند به حل بسیاری از مسائل اجتماعی کمک کند.

کد خبر 1789670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha