«سیدمهدی سیدیننیا» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان به وضعیت مراکز قرآنی استان اصفهان اشاره کرد و اظهارداشت: این استان به لحاظ کمی و کیفی در کشور دارای جایگاه مهمی در حوزه قرآنی است که تربیت چهره های برتر از جمله آن محسوب میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان با بیان اینکه بسیاری از رتبه های ملی قرآنی به این استان اختصاص دارد، افزود: فعالیتهای آموزشی در رشتههای مختلف قرآنی در این استان توسط موسسات و نهادهای مردمی انجام می گیرد که دستاورد آن پرورش نسل جدید و رشد استعدادهای نهفته در بین نوجوانان است.
وی ادامه داد: ۶۵۰ مرکز قرآنی مردمی و خصوصی در این استان فعالیت آموزشی، فرهنگی و تبلیغی دارند که بخش عمده ای از آن فعالیت آموزشی در رشته های تفسیر، حفظ و صوت و لحن انجام میدهند.
سیدین نیا با بیان اینکه راه اندازی این مراکز در شهرستان ها روند روبه رشدی دارد، خاطرنشانکرد: چهره ها و افراد فعال قرآنی در شهرستان ها برای راه اندازی مراکز و موسسات فرهنگی و قرآنی پیشگام شدهاند.
وی یادآورشد: در کلانشهر اصفهان موسسات بزرگی برای فعالیتهای قرآنی کار می کنند که هر ساله شاهد پرورش نسل جدید و رشد آنان بوده ایم و به رشد معنوی و قرآنی کمک میکنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان به فعالیتهای تبلیغی در حوزه قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: انتقال مفاهیم قرآنی به روش های جدید دیجیتال و هنری لازم بوده که بعضی از موسسات در این خصوص فعالیت دارند.
وی یادآورشد: طرحهای قرآنی کانونهای مساجد مثل کرسیهای تلاوت، طرح نور روزانه و مجالس قرآنی در هر منطقه به گسترش مفاهیم این کتاب ارزشمند و انس با آن کمک کرده است.
نظر شما