هم‌نشینی خادمیاران رضوی با خانواده شهیده کرباسی؛ بازتاب نور ایمان و مقاومت

جمعی از خادمیاران و مسئولان ستادی کانون‌های خدمت رضوی استان فارس با حضور در منزل شهیده معصومه کرباسی، اولین بانوی شهید ایرانی راه قدس، با خانواده این شهید بزرگوار دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، گروهی از خادمیاران و مسئولان کانون‌های خدمت رضوی استان فارس با خانواده شهید مقاومت، معصومه کرباسی، بانوی شهید لبنانی، دیدار کردند. معاون فرهنگی کانون‌های خدمت رضوی فارس، در این دیدار با عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید، ضمن طلب صبر برای آنان، مقام والای شهیده کرباسی را ستود و او را الگویی الهام‌بخش از ایستادگی و پایداری به روش حضرت زهرا (س) معرفی کرد.

محسن ارغوان گفت که این توفیق نصیب خادمیاران فارس شد تا در یک چهارشنبه امام رضایی در کنار خانواده این بانوی شهید باشند و منزل ایشان با پرچم امام رضا (ع) منور گردد. وی اظهار داشت که جایگاه والای شهیده کرباسی امروز به الگویی از سبک زندگی و منش حضرت زهرا (س) برای بانوان جامعه تبدیل شده است. 

وی همچنین به نقش پرچم مقاومت در سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و یاد و خاطره شهید رضا غواصه و معصومه کرباسی، شهدای مقاومت، را گرامی داشت و نیایش‌های این زوج مقاوم را بسیار تاثیرگذار برشمرد.

پدر و مادر شهیده نیز ضمن قدردانی از حضور خادمیاران رضوی، به بیان خاطراتی از فداکاری و ایمان این بانوی شهید پرداختند. پدر شهید کرباسی، به ویژگی‌های اخلاقی و حسن خلق دخترش و عشق قلبی او به امام رضا (ع) اشاره کرد و یادآور شد که این زوج ایثارگر با ارادتی قلبی به امام رئوف زندگی مشترک خود را آغاز کرده و در نهایت با عشق به شهادت، مسیر ایثار و از خودگذشتگی را ثبت کردند.

هم‌نشینی خادمیاران رضوی با خانواده شهیده کرباسی؛ بازتاب نور ایمان و مقاومت

خانم شکوهی، مسئول امور بانوان کانون مشاوره و خانواده کانون‌های خدمت رضوی فارس، در پایان این دیدار از خانواده شهیده درخواست کرد که با همکاری ایشان، فضایل و اخلاقیات این بانوی شهید به عنوان الگوی رفتاری برای جامعه گردآوری و مستند شود.

شهیده معصومه کرباسی، تنها بانوی ایرانی شهید راه مقاومت و قدس، پس از ازدواج با همکلاسی لبنانی‌اش در سال ۲۰۰۶ به لبنان مهاجرت کرد و به همراه همسرش در جبهه مقاومت به شهادت رسید. او که در سال ۱۳۵۹ در شیراز به دنیا آمده بود، دختر حاج حسین کرباسی و از نخبگان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز و فعال فرهنگی و رسانه‌ای بود. وی در سال ۱۳۸۲ با دکتر رضا عواضه ازدواج کرد و یک سال بعد به لبنان رفت و به حزب‌الله لبنان پیوست.

کد خبر 1790416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha