به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، حسین محمودی فر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در این آیین ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی،گفت: کتابخوانی از شاخصه های ارزیابی فرهنگ هر جامعه محسوب می شود.
وی با اشاره به اهمیت مطالعه و ترویج آن در جامعه بیان داشت: اگر جامعه با مطالعه مانوس باشد فرهنگی پویا خواهد داشت.
این مقام مسئول با بیان اینکه با ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، میراث عالمان به نسلهای بعدی منتقل میشود، افزوذ: اگر به تحقیق و پژوهش در سطح جامعه بیشتر توجه شود، فرهنگپذیری از غرب کمتر خواهد بود.
محمودی فر با تاکید بر اینکه متولیان فرهنگی باید با پرسشگری زمینه پیشرفت علمی و فرهنگی را برای جوانان فراهم و در هر نقطه، امکان دسترسی به کتاب را فراهم کنند، گفت: اگر جامعه بخواهد آگاه زندگی کند باید به مقوله کتاب و کتابخوانی بیشتر توجه کند و از این بستر برای اعتلای فرهنگ در جامعه بهره مند شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، در بخش دیگری از سخنانش به صنعت چاپ اشاره کرد و ادامه داد: صنعت چاپ میتواند به عنوان عنصری در ارزآوری موثر باشد که این صنعت نیز به عنوان یکی از صنایع تاثیرگذار بر فرهنگ می بایست مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
در ادامه این مراسم مسول هماهنگی چاپخانهداران استان مرکزی هم در این آیین گفت: چاپ و نشر دو یار هم هستند که موجب پیشرفت جامعه میشوند اگر چه در سالهای اخیر بخشی از نشر، وارد فضای مجازی شده است.
ادیمی، افزود: صنعت چاپ، مادر سایر صنایع محسوب شده و بستهبندی ویژه محصولات تولیدی موجب ارزش افزوده برای کالاها است.
گفتنی است، افتتاح نمایشگاه کتاب و رونمایی از سه جلد کتاب از دیگر برنامه های این مراسم بود.
نظر شما