به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان؛ اینجا قدمهای کودکان در مسجد روستای «گور باباعلی» با شوق برداشته میشود تا وارد مکانی شوند به یمن یادگیری کلام الهی و آموزش آیات قرآن کریم.
مسجد روستای «گورباباعلی» از توابع شهرستان دیواندره این روزها مامن حضور عاشقانه کودکانی است که شوق خواندن قرآن دارند تا از کلام الهی بیاموزند و از حضور در مسجد روستایشان درس دینداری و ایمان بگیرند.
بچه های مسجدی روزانه با کلام الهی مانوس می شوند
ماموستا لقمان شمسی امام جماعت مسجد گورباباعلی شهرستان دیواندره در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان اظهار کرد: بچههای مسجدی عضو کانون علم و معارف روستای گوربابا علی دیواندره این روزها در کلاسهای آموزشی قرآن و احکام شرکت دارند و روزانه با کلام الهی مانوس می شوند.
وی خاطرنشان کرد: استقبال این کودکان از کلاس های قرآنی به حدی است که گاها ساعتی قبل از آغاز کلاس در مسجد حاضر می شوند و شوق خواندن آیات قرآن را در سر میپرورانند.
وی یادآور شد: برای کودکانی که از سنین کودکی خود خواهان و مشتاق یادگیری کلام الهی هستند حضور در کلاس های قرآنی به ویژه در درون مساجد می تواند شوق خواندن را در آنها دوچندان کند و همیشه آنها را با قرآن کریم مانوس بدارد.
امام جماعت مسجد روستای گورباباعلی دیواندره تصریح کرد: حضور هر کودکی در مسجد می تواند اشتقیاق را در سایر کودکان و اطرافیان و خانواده وی نیز فراهم کند و آنها را به سمت مسجد بکشاند.
ماموستا شمسی ادامه داد: کتاب قرآن کریم سراسر درس زندگی است و یادگیری آن وظیفه هر فرد مسلمانی است و باید همه ما پیرو این کتاب ارزشمند الهی باشیم.
تربیت کودکان قرآنی نویدبخش رشد جامعه ای دینی و اسلامی
وی با بیان اینکه کانون «علم و معارف» روستای گوباباعلی سالهاست محل و مامن آموزش قرآن کریم به اهالی این روستا است، بیان کرد: استقبال کودکان روستا این روزها بیش از سایر اقشار است و این امید به آینده ای معنوی و داشتن جوانانی مومن را به جامعه دینی و اسلامی ما نوید می دهد.
وی اضافه کرد: ویژگی که کانون های فرهنگی هنری دارند این است که کلاس های اموزشی این کانون مختص سن و سال خاصی نیست و همه اقشار و افراد در هر سنی می توانند در کلاس ها شرکت کنند و از فعالیتهای هنری، فرهنگی، دینی، قرآنی و آموزشی آن بهره مند شوند.
استان کردستان با داشتن قریب به ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد زمینه ساز حضور کودکان و نوجوانان به سمت مسجد و آموختن فعالیتهای دینی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و قرآنی شده است و این مهم میتواند آینده ای روشن را پیش روی کودکان و نوجوانان این سرزمین بگشاید.
کانون های فرهنگی هنری با دایر شدن در دل مساجد زمینه انس گرفتن اقشار مختلف جامعه با مسجد را فراهم می کنند و تداوم فعالیتهای آنها با حمایت و پشتیبانی متولیان امر می تواند به ترویج فعالیتهای فرهنگی و دینی در استان کمک شایانی داشته باشد.
نظر شما