تشکیل اتاق های فکر علمی برای کاهش معضلات اجتماعی در کردستان

معاون اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی کردستان از تشکیل اتاق های فکر علمی و آکادمیک با همکاری مراکز آموزش عالی و نخبگان دانشگاهی استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، جواد بنی عامریان، معاون اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی استان کردستان، عصر امروز (11مهر)در نخستین همایش استانی کارکرد تعاملی اقتصاد مرزی و امنیتی در سنندج، اظهار داشت: با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی و دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی استان این همایش برگزار شده است.


وی افزود: ارتقای تعامل با نخبگان دانشگاهی و بهره مندی از ایده های و نظرات علمی و کارشناسی آنان در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی از جمله اولویت هایی است که دفتر تحقیقات کاربردی انتظامی استان با جدیت پیگیری می کند.


بنی عامریان تصریح کرد: ارائه راهکارهای عملی برای پیشگیری از وقوع جرم در جامعه بدون در نظر گرفتن نظرات علمی و کارشناسی شده امکان پذیر نخواهد بود لذا نیروی انتظامی استان به منظور تحقق این مهم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز آموزش عالی استان اقدام به برپایی همایش های ملی و منطقه ای، اتاق های فکر علمی، نشست ها و کارگاه های تخصصی برای کاهش معضلات اجتماعی در ایام مختلف سال می کند.


وی افزود: تاکنون 120 جرم در حوزه های مختلف تعریف شده و بیش از یک هزار و 740 عامل مجرمانه نیز مورد کنکاش قرار گرفته است و بدون شک همکاری و تعامل نخبگان دانشگاهی می تواند در مسیر رصد این عوامل مجرمانه و جلوگیری از آسیب های اجتماعی ما را یاری رساند.


معاون اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی کردستان خاطر نشان کرد: به منظور آسیب شناسی محیط های اقتصاد مرزی و امنیت، چشم اندازی های توسعه اقتصاد مرزی در رابطه با تحول اشتغال، فرصت شناسی و تهدیدشناسی انتظامی اقتصاد مرزی و معرفی قابلیت های اقتصاد مرزی در استان کردستان این همایش با حضور اساتید و نخبگان دانشگاهی و با همکاری دانشگاه آزاد سنندج برگزار شد که امید است دارای بازخوردهای مؤثری باشد.

 

هیرش ساعدپناه، رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، نیز در ادامه اظهار داشت: وجود ده ها مرکز دانشگاهی در کردستان فرصت مناسبی را برای ارائه نظرات علمی در راستای توسعه پایدار استان فراهم کرده است.


وی افزود: بدون شک تلاش های نیروی انتظامی استان برای بهره مندی از توان نخبگان علمی و دانشگاهی استان برای کاهش معضلات اجتماعی و ارائه راهکارهای عملی برای ارتقای حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در استان بسیار مؤثر و مفید خواهد بود.


محمد خوش چهره، استاد مدعو از دانشگاه تهران نیز در این همایش به کارکردهای تعاملی اتقصاد مرزی و امنیت در استان کردستان و در سطح کشور اشاره کرد و افزود: استان کردستان با مرز طولانی با کشور عراق و قابلیت های طبیعی، فرهنگی، نیروی انسانی کارآمد و امنیت پایدار می تواند به قله های رفیع اقتصادی کشور دست یابد.


وی افزود: بسیاری از مشکلات اجتماعی به دلیل عدم شناخت و آگاهی به وجود می آید و بسیاری از فرصت ها به دلیل عدم شناخت به تهدید تبدیل می شود لذا توجه به مباحث کارشناسی و ایده های علمی نخبگان دانشگاهی امری مهم و کارآمد خواهد بود که خوشبختانه نیروی انتظامی استان کردستان این مهم را در اولویت فعالیت هایش قرار داده است.


در ادامه این همایش نیز رحیم حسن زاده، جلیل سجابی، محمد شریف کریمی و طاها کتابی از اساتید و نخبگان دانشگاهی استان کردستان مباحثی را پیرامون آسیب شناسی پدیده قاچاق، آسیب شناسی محیط تعاملی اقتصاد مرزی و امنیت، چالش های اقتصاد مرزی و تأثیر بازارچه های مرزی بر امنیت اقتصادی و سیاسی استان کردستان بیان کردند.


همچنین میزگردی تخصصی با حضور اساتید مدعو و دانشجویان حاضر در همایش برگزار شد و مباحث و اهداف این همایش مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

 
پایان پیام/

کد خبر 179174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha