به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین «حجت الله سروری» سرپرست ستاد هماهنگی کاشنون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با تسلیت ایام فاطمیه در جمع فرماندهان و پرسنل قرارگاه نجف اشرف، گفت: قیام حضرت زهرا(س) برای افشای رذائل و بدی های جامعه بود.
وی بیان کرد: حضرت زهرا(س) با قیام خویش اثبات کردند که عمود خیمه اسلام بر مبنای ولایت است؛ وقتی جامعه دچار ولایتستیزی شده است و جامعه اسلامی محور ولایت را از دست بدهد، انواع انحرافات و کجرویها در او ایجاد میشود.
حجت الاسلام سروری، با بیان اینکه تبعیت از گامهای انحرافی شیطان از دیگر عوامل انحراف در جامعه پس از رسول الله بود، اظهار کرد: بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری(س) در خطبه فدکیه به این انحراف اشاره کرده و می فرمایند: «وَ اَطْلَعَ الشَّیْطانُ رَأْسَهُ مِنْ مَغْرَزِهِ، هاتِفاً بِکُمْ: و شیطان سر خویش را از مخفیگاه خود بیرون آورد، و شما را فراخواند». به عبارتی دیگر تبعیت عملی از شیطان باعث محو شدن ارزشها و عامل سقوط و انحراف جامعه شد.
وی با اشاره به بخش دیگری از بیانات حضرت زهرا(س) در خطبه فدکیه که می فرماید: «اَلا فِی الْفِتْنَةِ سَقَطُوا؛ آگاه باشید که در فتنه قرار گرفتهاید»، ابراز کرد: در این رابطه سید بن طاووس روایتی را از امام هادی (ع) نقل میکند که پیامبر اکرم (ص) میفرمایند «سَتَکُونُ بَعْدِی فِتْنَةٌ مُظْلِمَةٌ: به زودی بعد از من فتنه عظیم و تاریکی به وقوع خواهد پیوست».
این استاد حوزه و دانشگاه، ولایت پذیری و ولایت مداری را ضامن اقتدار و عظمت جامعه اسلامی خواند و گفت: فتنه مظلمه، فتنهای است که انسان را از دیدن و شنیدن حق کور وکر میکند، قلب را از درک حق منحرف میسازد و فکر مردم را مثل فضای دوزخ تاریک میکند چنانچه در دوران پس از رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام آثار و نتایج أسف بار این فتنه را در نادیده گرفتن ولایت امیرالمومنین علی(ع) و بلایایی که جامعه اسلامی به آن مبتلا شد، می توان مشاهده کرد.
وی محو کردن حرمت ها در جامعه را یکی دیگر از بخش های خطبه فدکیه بیان و اضافه کرد: حضرت زهرا(س) در این خصوص فرمودند: «وَ اُضیعَ الْحَریمُ، وَ اُزیلَتِ الْحُرْمَةُ عِنْدَ مَماتِهِ: حرمتها پایمال شد و حق ما را پس از پیامبر پایمال کردند».
حجت الاسلام سروری، در بررسی اوضاع و احوال آن دوران، دورشدن مردم از صراط مستقیم یعنی علی(ع) را از دیگرعوامل انحراف جامعه بعد از رسول خدا برشمرد و تصریح کرد: بسیاری از مشکلات جامعه را باید ناشی از حسادت و کینه ورزی خواص دانست؛ سکوت قبایل در مقابل پایمال شدن حق امیرالمؤمنین(ع) نتیجه کینه و حسادتی بود که نسبت به او از جنگها و شکست ها در دل داشتند.
وی در خصوص خطر بزرگ عقاید فاسد و انگیزههای انحرافی در جامعه نیز با توجه به خطبه فدکیه، توضیح داد: عقاید و اندیشه های فاسد و امیال انحرافی هر جامعهای را مضمحل میکند؛ عقیده سالم، انسان را متوجه واقعیات در تمام مراتب هستی میکند و در مقابل عقیده ناسالم انسان را از همه چیز غافل میکند(وَ خَطَلِ الاْراءِ، وَ زَلَلِ الاَهْواءِ: تباهی عقیده، و انحراف اندیشه و تزلزل ارادهها).
نویسنده کتاب خطبه فدکیه ذوالفقار فاطمه(س)، تصریح کرد: سران سقیفه، با حذف ظاهری امام معصوم در حاکمیت جامعه، زمینه گسترش اندیشههای التقاطی را در میان مسلمانان فراهم کردند.
وی اضافه کرد: آنان سه جریان برای تقویت سقیفه خود به راه انداختند؛ نخست جریان ضرب و شتم مخالفان دستگاه خلافت توسط یک قبیله وحشی وخون ریز بنام بنی اسلم که باعث رعب و وحشت مردم مدینه شد، دوم جریان تبلیغاتی وتطمیع و حربه تزویر در جامعه و سوم جریان جعل حدیث که با پنهان داشتن احادیث نبوی و جلوگیری از نشر آن و همچنین در مقابل، نشر احادیث مشکوک و ساختگی بود.
حجت الاسلام سروری، با اشاره به نقش بی بدیل حضرت فاطمه زهرا(س) در روشنگری و دفاع از ولایت، اظهارکرد: در بخشی دیگر از خطبه فدکیه آمده است «وَ بِئْسَ ما قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنْفُسُهُمْ یعنی چه بد ذخیرههایی مردان شما برای خود پیش فرستادند» که به معنای این است که آینده اسلام را تیره و تار کردند، چون از خط اصیل تداوم اسلام یعنی علی (ع) دفاع نکردند.
وی عنوان کرد: حضرت زهرا در ادامه میفرمایند: «أَنْ سَخِطَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ وَ فِی الْعَذابِ هُمْ خالِدُونَ: خداوند به جهت این کارشان بر آنها خشم گرفت و در عذابی جاودانه خواهند ماند» چون این کار یک گناه عادی نیست، بلکه به خطر انداختن اصل اسلام است، به همین جهت در ادامه فرمودند «لاجَرَمَ لَقَدْ قَلَّدَتْهُمْ رِبْقَتَها: یعنی بدون شک قلاده این مسئولیت بر گردنشان خواهد بود».
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به نکته مهمی که حضرت زهرا(س) از آن به عنوان یکی از ترفندهای دشمن برای ناکارآمدی دین یاد می کنند، گفت: ایشان می فرمایند: «وسمل جلباب الدین، لباس بلند و کهنه بر قامت دین کردن و دین را از میان تهی کردن از جمله ترفندهای دشمنان است.
وی در ادامه به طرح مباحثی در خصوص خطر نفوذ فرصت طلبان، در خطبه فدکیه پرداخت که با کلام صریح حضرت زهرا(س) در این جملات: (نَطَقَ کاظِمُ الْغاوینَ: سکوت گمراهان شکسته شد از خاموشی بیرون آمدند؛ وَ نَبَغَ خامِلُ الْاَقَلّینَ: انسانهای پست و فرومایه قدر و منزلت پیدا کردند و ظاهر شدند) تبیین شده است.
حجت الاسلام سروری، بیان کرد: بعد از رحلت رسول خدا (ص)، مسیر و محتوای انقلاب اسلامی که آن حضرت ایجاد کرده بود در اثر نفوذ افراد فرصت طلب و رخنه دشمنانی که تا دیروز با اسلام میجنگیدند، اما بعدها با تغییر شکل و قیافه خود را در صفوف مسلمانان داخل کردند؛ تغییر کرد.
وی با ابراز انزجار از سکوت سران عرب نسبت به نس کشی در غزه و لبنان، تصریح کرد: امروز نیز وهابیت عربستان توسط ابوجهل زمان بن سلمان به تبع سران سقیفه همان کاری می کند که ۱۴۰۰ پیش آنها کردند.
این نویسنده و پژوهشگر حوزوی، گفت: همان گونه که حضرت زهرا(س) فرمودند: «و سمل جلباب الدین»؛ و لباس دین و معنویت کهنه و فرسوده برقامت جامعه عربستان پوشانده اند در حالی که در خیابان های اروپا وحتی در خیابان های آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواستند اما شما می بینید در عربستان شو رقص و پای کوپی راه انداخته و اعتقادات ۲ میلیارد مسلمان را به تمسخر می کشانند.
وی ابراز تأسف کرد: دستگاه اهریمنی و شیطانی بن سلمان، به دنبال ترویج فساد و بی بندوباری و قداست شکنی از مواطن مبارک است و با هر نمادی که مظهر توحید، معنویت و خداگرایی باشد مقابله می کند و عده ای جاهل فریب خورده را نیز گرد خویش جمع می کند تا در هیاهوی شیطانی خود بدمد اما اگر قرار بود نور معنویت و خداگرایی با این دشمنی ها به خاموشی بگراید هزاران سال پیش باید این اتفاق می افتاد که «یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ».
حجت الاسلام سروری، در پایان تأکید کرد: شک نکنید این دهن کجی، تمسخر مقدسات، قساوت، بیمبالاتی و بیبندوباری حکام و مجریان سعودی سبک اضمحلال آنان و ابرهه وار نابود خواهند شد.
نظر شما