خودروهای قاچاق سوخت عامل ۸ درصد تصادفات

سردار حسن مومنی گفت: بخشی از تصادفات و آمار جانباختگان ناشی از خودروهای شوقی سوار و قاچاق سوخت است که تقریبا ۸ درصد آمار تصادفات را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، نشست بررسی و تصمیم گیری در مورد راهکارهای کاهش تصادفات رانندگی در جنوب استان کرمان با حضور سردار مومنی جانشین پلیس راهور فراجا، مسئولین پلیس راهور جنوب کرمان و مسئولان محلی در سالن کنفرانس فرمانداری جیرفت در حال برگزاری است.
سردار حسن مومنی در حاشیه این نشست، ضمن ابراز تأسف از آمار بالای جانباختگان ناشی از تصادفات در استان کرمان، گفت: متاسفانه استان کرمان بیشترین میزان آمار جانباختگان ناشی از تصادفات را به خود اختصاص داده است.
جانشین پلیس راهور فراجا افزود: تقریبا ۷ درصد جانباختگان ناشی از تصادفات در کشور به استان کرمان اختصاص پیدا کرده که این آمار به نسبت جمعیت این استان بسیار زیاد است.
وی بیان کرد: امیدواریم با تلاش همکاران ما همان طور که در ۷ ماهه امسال شاهد کاهش تصادفات در استان کرمان و هم محورهای درون و برون شهرهای این استان بودیم، ان شاء الله همچنان شاهد این روند کاهشی باشیم.
سردار مومنی ابراز کرد: این کاهش با تلاش و زحمات همکاران ما در پلیس راهور و راه، سازمان راهداری و سایر دستگاه های مسئول، اورژانس و هلال احمر محقق شده و امیدواریم این کاهش تا پایان سال ادامه داشته باشد هر چند شاهد کاهش آمار تصادفات هستیم اما آمار تصادفات در استان کرمان بسیار نگران کننده است که زیبنده استان نمی باشد.
جانشین پلیس راهور فراجا اظهار کرد: درخواست و انتظاری که از مسئولین استان داریم این است که از ظرفیت های استانی استفاده بیشتری برای تامین زیرساخت های جاده ای کنند.
وی اضافه کرد: بخش هایی که در استان مشغول فعالیت هستند مثل صنایع و معادن باید در حوزه مشارکت های اجتماعی ورود پیدا کنند و کدام مشارکت اجتماعی بهتر از این است که ما برای حفظ جان مردم تلاش کنیم بنابراین باید صنایع و معادن به حوزه زیرساخت های راه کمک کنند تا شاهد ایمنی بیشتری در حوزه راه های استان باشیم.
سردار مومنی عنوان کرد: یکی دیگر از آمارهای نگران کننده که در استان کرمان نسبت به سایر کشور این است که ۷۲ درصد مصدومین سر صحنه تصادف جان خود را از دست می دهند این در حالی است که آمار میانگین کشوری جانباختگان سر صحنه تصادف ۵۲ درصد است.
جانشین پلیس راهور فراجا با بیان اینکه آمار جانباختگان سر صحنه تصادفات در استان کرمان ۲۰ درصد بیشتر از میانگین کشوری است، اظهار کرد: این آمار بالا به دلیل شدت تصادفات ناشی از سرعت های غیرمجاز است بنابراین یکی از برنامه هایی که باید در استان کرمان مدنظر قرار بگیرد، کنترل سرعت های بحرانی است که از مراجع قضایی استان تشکر می کنم که همکاری خوبی با همکاران ما در پلیس راه دارند و دستورات خوبی را در برخورد با رانندگان حادثه ساز متخلف صادر کردند.
وی اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با تلاش و همکاری همه دست اندرکاران این معضل برطرف شود، از فرمانداران به عنوان روسای شورای ترافیک شهرستان ها می خواهیم  امکانات محدود در شهرستان ها را بر روی نقاط حادثه خیز و نقاطی که بیشترین آمار تصادفات را دارند، متمرکز کنند.
سردار مومنی با بیان اینکه ما در برخورد با تخلفات رانندگی حوزه ترافیک دو بخش سلبی و ایجابی را داریم، عنوان کرد: بخش سلبی شامل اعمال قانون هایی است که همکاران ما در برخورد با رانندگان انجام می دهند.
جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه دستورالعمل های مختلفی را در برخورد با رانندگان متخلف به همکاران مان ابلاغ کردیم، ابراز کرد: همکاران ما در خصوص چراغ های نامتعارف یا زنون آمار برخورد با متخلفین را هر هفته یا ۱۵ روزه ارائه می دهند و از همکاران مان تشکر می کنم که با این تخلف حادثه ساز برخورد می کنند.
وی تاکید کرد: با پلاک های مخدوش برخورد می شود و دستورات خوبی مراجع قضایی در این زمینه صادر کردند این مهم ادامه دار خواهد بود و امیدواریم شاهد کاهش این نوع تخلفات در آینده نزدیک باشیم.
سردار مومنی بیان کرد: در خصوص قاچاق سوخت در شورای تامین شهرستان ها و استان تصمیماتی گرفته شد که امیدواریم این تصمیمات نتیجه بخش باشد و شاهد تخلف کمتری باشیم.
جانشین پلیس راهور فراجا عنوان کرد: بخشی از تصادفات و جانباختگان ناشی از خودروهای شوقی سوار و قاچاق سوخت است که تقریبا ۸ درصد آمار تصادفات را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه مسئولین باید استراحتگاه های بین راهی ایمن برای استراحت رانندگان راه اندازی شود، گفت: خواب آلودگی یکی از عوامل آمار بالای تصادفات است و وجود این استراحتگاه ها باعث می شود تا رانندگان پس از استراحت به مسیر خود ادامه دهند و در نتیجه شاهد کاهش آمار تصادفات ناشی از خواب آلودگی باشیم.

کد خبر 1792595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha