مادران کانونی با شیوه‌های تربیتی صحیح اسلامی در مکتب اهل بیت(ع) آشنا می‌شوند 

به گفته اسلامی، طرح" هر مادر یک مربی قرآن" در راستای آشنایی مادران و دختران با مهارت های لازم ارتباطی، دستیابی به حس اعتماد واقعی، آشنایی با شیوه های تربیتی صحیح اسلامی در مکتب اهل بیت (ع)، تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری در کانون‌های مساجد اجرا می‌شود.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، کانون های فرهنگی هنریبه گفته اسلامی، طرح" هر مادر یک مربی قرآن" در راستای آشنایی مادران و دختران با مهارت های لازم ارتباطی، دستیابی به حس اعتماد واقعی، آشنایی با شیوه های تربیتی صحیح اسلامی در مکتب اهل بیت (ع)، تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری در بین کانون‌های مساجد اجرا می‌شود.   مساجد در سال ۷۱ با هدف جذب جوانان به مسجد مصوب شد.  


وی با بیان اینکه کانون های مساجد از زمان تاسیس به دنبال تربیت نیروی در تراز انقلاب است، گفت: درراستای تقویت مهارت در بین اعضای کانون ها، طرح نشاط و تعالی مسجد و محله در محورهای قرآن و عترت، کتاب و کتابخوانی، رسانه، مهارت آفرینی، اردویی، تربیتی، سرود و تئاتر ذیل طرح قرارگاه شهید آوینی در کانون های مساجد در حال اجراست.  


اسلامی به تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در استان اشاره کرد و گفت: در این برش پنج مساله فرهنگی استان شناسایی و برای حل ان اقدام های ملی و استانی تعریف شده است.  


وی در ادامه به طرح «هر مادر، یک مربی قرآن» اشاره کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از مشکلات ناشی از عدم مهارت ارتباط گیری را در فضای مناسب مذهبی مسجد و یا کانون  رفع و زمینه تحکیم بنیان خانواده را برای افراد ایجاد خواهد کرد.   


به گفته مدیر ستاد کانون های مساجد استان زنجان، از طرفی دختران امروز جامعه، مادران فردا هستند عدم توجه به خواسته ها و عدم درک صحیح از جایگاهشان در نظام آفرینش و خانواده، موجب رفتارهای نادرست خواهد شد لذا روز به روز بر آسیب های اجتماعی مانند فرار دختران، انزوا، مشکلات اخلاقی، افسردگی، طرد شدن از خانواده و ... در جامعه زیاد تر خواهد شد.   


وی ادامه داد: در این طرح پس از شناسایی خانواده های جامعه هدف یعنی مادران و دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۸ سال زمان اجرای طرح و برنامه به ایشان اعلام خواهد شد.   


مدیر ستاد کانون های مساجد استان زنجان، اهداف طرح "هر مادر یک مربی قرآن" را فراهم کردن ارتباط اجتماعی مناسب در افراد، آشنایی مادران و دختران با مهارت های لازم ارتباطی، دستیابی به حس اعتماد واقعی، آشنایی با شیوه های تربیتی صحیح اسلامی در مکتب اهل بیت (ع)، تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری، از بین بردن استرس و عوامل اضطراب از محیط پیرامونی، تقویت روحیه صبر و استقامت، ایجاد نشاط واقعی دختران در کنار مادر و بالعکس، فعال سازی رفتار و حس کنترل درونی، افزایش اعتماد به نفس و آشنایی با شیوه های صحیح تربیتی عنوان کرد.   


به گفته اسلامی، طرح به صورت استانی برای ماداران و دختران کانونی در مدارس استان زنجان اجرا می شود.

کد خبر 1792918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha