به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از النهار، «مشعل الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت در افتتاحیه چهل و پنجمین دوره نشست شورای همکاری خلیج فارس از تلاشهای جاری برای آتش بس در لبنان و غزه استقبال کرد و از تحرکات مثبت و سازنده جمهوری اسلامی ایران در قبال شورای همکاری خلیج فارس تقدیر کرد.
الصباح افزود: امیدواریم این تحرکات سازنده ایران بر پروندههای اختلافی بین این کشور و کشورهای عضو شورا تاثیر بگذارد و همکاریها در چارچوب منشور سازمان ملل و معاهدات بینالمللی گسترش یابد.
امیر کویت همچنین حمله رژیم صهیونیستی به لبنان، سوریه و ایران را محکوم کرد و به آتش بس در نوار غزه و سرعت ورود کمکهای بشردوستانه به این منطقه دعوت کرد.
الصباح همچنین حمایت خود ازهمه کمک های کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در ثبات منطقه و تلاشهای عربستان سعودی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین و تلاشهای قطر، مصر و ایالات متحده برای آتش بس در غزه را اعلام کرد.
وی تاکید کرد که چهل و پنجمین اجلاس سران خلیج فارس در کویت تحت شرایط بسیار پیچیده ای برگزار می شود که بر اقتصاد جهانی سایه افکنده است و مستلزم تسریع سرعت دستیابی به یکپارچگی اقتصادی خلیج فارس است.
فهد بن محمد آل سعید، معاون نخست وزیر در امور هیئت وزیران در عمان گفت: برگزاری منظم نشست های خلیج فارس انسجام بین مردم شش کشور را افزایش می دهد و جایگاه شورا را در جامعه بین المللی تقویت می کند.
السعید در سخنرانی خود بر عزم عمان برای ادامه تلاش های مشترک در همه زمینههای همکاری و برقراری امنیت و ثبات در منطقه و تعامل با مسائل روز تاکید کرد.
جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس بر ضرورت اتخاذ تدابیر قاطع توسط جامعه جهانی، پایبندی به مسئولیتهای انسانی و قانونی خود، تلاش برای آتش بس فوری و همه جانبه و کاهش درد و رنج غیرنظامیان بیگناه در غزه تاکید کرد.
البدیوی در سخنرانی خود در این نشست خاطرنشان کرد: این نشست با توجه به شرایط حساس منطقه و رویدادهای شتابدهنده برگزار میشود که خواستار تقویت همبستگی و تحکیم پیوندهای انسجام بین کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و تلاش جدی و مستمر برای تحکیم کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است.
وی تاکید کرد: ما نمیتوانیم بحران هولناکی را که مردم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری در نتیجه جنگی را که توسط نیروهای اشغالگر اسرائیل به راه انداخته شده است، نادیده بگیریم که اثرات آن به لبنان سرایت کرده و منجر به یک تنش نظامی خطرناک و وخامت تنش در منطقه شد.
نظر شما