گرمای محبت در سرمای جنگ

ارسال کلاه و شال گردن بافتنی برای مظلومان غزه و لبنان توسط گروه جهادی مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) خیابان فلسطین شهرستان ساری گرمای محبت را در سرمای جنگ حاکم در جبهه مقاومت به رخ کشید.

 خبرگزاری شبستان - مازندران؛ در شرایط سخت و طاقت‌فرسای جنگ در جبهه مقاومت، اهدای کلاه بافتنی یا شال گردن گرم به مردم جنگ‌زده و مظلوم غزه و لبنان می‌تواند دلگرمی بزرگی باشد، این هدیه کوچک، نشان می‌دهد که آن‌ها فراموش نشده‌اند و مردم در کنارشان هستند.

افراد در سراسر جهان می‌توانند احساس همبستگی و یکپارچگی خود را به روش‌های مختلف نشان دهند، این اقدامات، مرزهای جغرافیایی را از بین می‌برد و ارتباط عمیقی ایجاد می‌کند.

عشق و همدلی در مقابل خشونت و جنگ، می‌تواند سلاحی قدرتمند باشد، بافتن البسه گرم نوعی مقاومت مسالمت‌آمیز است که نشان می‌دهد عشق و مهربانی همیشه پیروز خواهند شد.

این اقدام، فرهنگ ایثار و گذشت را در جامعه ترویج می‌دهد و الگویی برای نسل‌های آینده بوده و هر کسی که بخواهد می‌تواند با مشارکت در پویش‌های مختلف کمک به مردم غزه و لبنان روحیه ایثار و کمک به دیگران را در خود پرورش دهند.

سیدعلی رکابیان- مسئول گروه جهادی مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) خیابان فلسطین شهرستان ساری در گفت‌گو با ما از بافت ۱۵۰ عدد کلاه و شال گردن جهت کمک به جبهه مقاومت اسلامی خبر داد.

گرمای محبت در سرمای جنگ

به گفته وی این اقدام پس از شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در دستور کار قرار گرفت و دو ماه بعد بحث تهیه کاموا و بافت ۱۵۰ عدد کلاه و شال گردن جهت کمک به جبهه مقاومت اسلامی به همت خواهران مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) خیابان فلسطین شهرستان ساری انجام شد، البته قبلا برای مرزبانان حاضر در غرب کشور نیز صورت می‌گرفت.

رکابیان تاکید کرد: این کلاه و شال گردن‌ها توسط ۱۰ خانم طی یک ماه در منزلشان بافته شد، این نهضت همچنان ادامه دارد، مواد اولیه توسط کانون در اختیارشان قرار داده شد با حدود ۵ میلیون تومان انجام و تحویل داده شد.

مسئول گروه جهادی مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) ساری خاطرنشان کرد: طی دو ماه اخیر حدود ۱۰۰ میلیون کمک نقدی را به پویش ایران همدل و دو حلقه انگشتر، یک النگو و یک سکه، یک وانت لباس‌ نو و ... را تحویل هلال احمر شهرستان دادیم.

به اعلام وی بحث تامین کاموا و تحویل به بافنده ها همچنان ادامه خواهد داشت، این گروه ۱۰ عضو فعال دارد که تلاش دارند گره‌ای از مشکلات نیازمندان باز کنند.

گروه جهادی مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) ساری این روزها با موارد خاصی از همدلی سروکار دارد به عنوان مثال یکی از افراد ساکن در محله کمربندی مخصوص عمل جراحی خودش را برای کمک به مردم مظلوم جبهه مقاومت آورده بود، یا بانویی که مربای خانگی می‌پزد و دلش می‌خواهد به مردم غزه و لبنان برسد، این در حالیست که کمک‌های نقدی باید در اولویت باشد و تا جایی که امکان دارد کمک‌های غیرنقدی تبدیل به پول خواهند شد، اما ابراز عشق و علاقه در حد توان جالب و قابل توجه است.

گفتنی است: این گروه جهادی اواخر سال ۱۳۹۵ شروع به کار کرد، جلوتر که هیات امنای مسجد جوان شد خیریه احیا و افرادی که در آن زمان حدود ۶ خانوار بودند تحت پوشش قرار گرفتند، در حال حاضر تعداد خانوار نیازمند محله تحت پوشش به ۱۰ خانوار ثابت رسید که به‌طور ثابت در طول ماهیانه خدمات حمایتی دریافت می‌کنند.

این همه ماجرا نیست و گروه در مباحث اجتماعی همچون؛ اهدای خون در مناسبت‌های مختلف، بحث تامین روشنایی، رفع مشکلات عمران و آبادی محله و ... نقش موثر دارد.

کد خبر 1794728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha