اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان با حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه با فعالیت در عرصه علمی، پزشکی و زراعت و دامپروری توانسته‌اند در جهت ارزآوری، اقتصاد دانش بنیان، اشتغال‌زایی و بهره مندی مردم از محصولات داخلی تلاش کنند.

خبرگزاری شبستان، گروه دین و اندیشه، چهارمین نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از ۲۴تا ۲۷ آذر ماه در محل مجموعه فرهنگی هتل ارم تهران در حال برگزاری است. ۵۰ شرکت دانش بنیان آخرین فعالیتهایشان را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته اند و بسیاری از تولیدات این شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته در جهت ارز آوری، رونق تولید و اشتغال زایی در تولید محصولات پزشکی، علمی و کشاورزی وشیلات کمک کند. در گفتگو با تعدادی از مسئولان این شرکت ها فعالیت هایی آنها در عرصه های مختلف جویا شدیم.

رونق آبزوی پروری و تامین سبدپروتئین خانواره ها

«شهرام صارمی» ، در گفتگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت های شرکت زرین رویش ماندگار که در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف حضور دارد، گفت: این شرکت با بهره گیری از فناوری های پیشرفته و دانش تخصصی در تولید محصولات زراعی، دامی و شیلاتی با کیفیت بالا پیشگام بوده است و با توجه به اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه در عرصه کشاورزی، زراعت و باغبانی بستر مناسبی برای تولید ماهی و میگو دارد، لذا شرکت‌ در این راستا راه‌اندازی شده است.

 مدیرعامل شرکت زرین رویش ماندگار بیان کرد: در این مدت که این شرکت دانش‌بنیان تأسیس شده، از لحاظ درآمدی و اهداف اوقاف که حفظ منابع آبی و حاصلخیری خاک بوده، موفق عمل کرده ایم و توانسته منابع آبی را حفظ و با ارائه محصول خوب، حفظ عین موقوفات را مورد توجه قرار دهیم. به طوری که در حال حاضر هفت هزار تن میوه های هسته دار، ۱۵۰ تن مرکبات وحدود تن۶۰ برنج، ۵۰ تن انجیرخشک، ۶۰ تن حبوبات، ۳۵۰ تن محصولات ماهی در قفس توسط این شرکت تولید شده است.

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از رویکردهای این شرکت این است که به سمت آبزی پروری برود، از همین رو سال گذشته ۳۵ تن میگو توسط این شرکت تولید شد و به پرورش ماهی قزل آلا و حلوای سفید، تکثیر بچه ماهی هم ورود کردیم تا از این طریق بتوانیم گامی درجهت افزایش سبد پروتئین خانوارها برداریم.

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

تامین  ۳۵درصد نیاز کشور در ایمپلنت های دندانی

«فاطمه تقی‌نژاد»، در گفتگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت های شرکت سلامت کوثر گفت:شرکت از سال ۱۳۹۲ به عنوان موقوفه تحت نظارت سازمان اوقاف و امور خیریه فعالیت خود را آغاز کرده است، این شرکت در ابتدا در بحث تجهیزات پزشکی فعالیت می نمود اما از سال ۱۳۹۶ تاکنون با حمایت های اوقاف به سمت تولید محصولات ایمپلنت‌های ارتوپدی، اسپاین، کراین، فک و صورت و همچنین طب ورزشی ورود کرده است.

مدیر فروش شرکت سلامت کوثر  با اشاره به حمایت های سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان محصولات پزشکی بیان کرد: این اقدام موجب جلوگیری از واردات، افزایش اشتغال‌زایی و امید به درمان آسان‌تر می شود و در همین راستا این شرکت  تاکنون بیش از یک هزار و ۸۰۰ عدد محصول تولید کرده است که برخی از این محصولات مشابه ایرانی دارند، ولی برخی موارد نیز تولیدکننده ایرانی ندارد و محصول انحصاری این شرکت است.

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

تقی‌نژاد خاطر نشان کرد که امسال این شرکت به بحث تولید ایمپلنت‌های دندانی که نیاز بسیاری از مردم بوده و هزینه‌های بسیار بالایی دارد، هم ورود کرده  و به سبد تولید خود اضافه کردیم و توانستیم ۳۵ درصد نیاز کشور را در این زمینه تامین نماییم و این شرکت باتوجه به اینکه هرسال محصول جدیدی به تولیدات خود اضافه می کند، تلاش دارد که پودر استخوانی و کلاژن برای ایمپلنت های دندانی را نیز به زودی تولید نماید.

وی اشتغال‌زایی و کاهش واردات را از آثار مثبت حمایت سازمان اوقاف از تولید و فعالیت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: با این حمایت ها  مردم می توانند یک محصول ایرانی را  با خیالی راحت از نظر کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنند و خوشبختانه با حمایت های اوقاف  از این شرکت، این شرکت موقوفه درکمتر از چهارسال به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های دانش بنیان در زمینه تولید ایمپلنت تبدیل شد.

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

درمان ۴۰۰ بیمار سرطانی با تکنولوژی الکتروکموتراپی

یکی دیگر از شرکت های دانش بنیان که در نمایشگاه دستاوردهای وقف حضور دارد، شرکت دانش بنیان پیشرو فناوران درمان پارس است که این شرکت توانسته در حوزه درمان بیماران سرطانی موفق عمل کند. «سیدحسین میرآقایی»، در گفتگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه شرکت دانش بنیان پیشرو فناوران درمان پارس در حوزه درمان سرطان موفق به ساخت تکنولوژی الکتروکموتراپی برای اولین بار در کشور شده است، گفت:  این شرکت با اتکا به توان و دانش جوانان نخبه توانسته است ۴۰۰ درمان موفق بیمار سرطانی را با این تکنولوژی درمان نماید.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پیشرو فناوران درمان پارس بیان کرد: بسیاری از بیماران سرطانی که با شیمی درمانی جواب نگرفته بودند  با این روش و با هزینه به مراتب کمتر از شیمی درمانی در طی دوماه تحت درمان و مداوا قرار گرفتند.

وی گفت: تکنولوژی ساخت این دستگاه شش سال توسط دانشجویان واساتید رشته های مختلف مهندسی مکانیک، الکترونیک، مواد، علوم پایه، مهندسی پزشکی مورد مطالعه قرار گرفت و پس از مطالعات بالینی برای ساخت این تکنولوژی آماده حضور در بازار ایران هستیم.

 میرآقایی افزود: از برخی از کشورها تقاضا برای خریداری این تکنولوژی شده بود اما اولویت ما افزایش و ساخت این دستگاه در کشورمان بود، به همین جهت با حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه در حال حاضر آماده ساخت ۶۰ دستگاه برای خدمات به بیماران هستیم.

 رونق زراعت و دامپروری به همت یک شرکت دانش بنیان

 بنابراین گزارش، «امیرحسین سرابندی» در گفتگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت های شرکت دانش بنیان کشاورزی و دامپروری سوران گفت: شرکت با سرمایه برخی از موقوفات در سال ۱۳۶۶ تاسیس و با ثبت دو واحد گاوداری در منطقه شاندیز مشهد و در سال ۱۳۷۶با خرید ۳۷۲ هکتار اراضی کشاورزی و چهار علقه چاه عمیق در منطقه زبرجان نیشابور اقدام به توسعه باغات پسته، زراعت نموده است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان کشاورزی و دامپروری سوران خاطر نشان کرد: درحال حاضر  ۳۲۰۰ رأس دام زنده نگهداری، ۹۰ هکتار باغ پسته، ۷۰ هکتار کشت یونجه و حدود۵۰ هکتار کشت غله در نیشابور تحت پوشش این شرکت است و از این دام های زنده روزانه ۵۴ تن شیر تولید می شود که تلاش داریم در ظرف چهار سال تولید شیر این دام ها به   ۱۲۰ تن افزایش یابد و تولیدکیفی باغات نیز افزایش یابد تا شاهد رونق دامپروری و کشاورزی در کشورمان باشیم.

 وی با اشاره به برکات و آثار فرهنگ وقف در جامعه گفت: اثرگذاری و خروجی مثبت فرهنگ وقف را می‌توان در قالب محصولات مختلف در همین نمایشگاه مشاهده کرد، بسیاری از شرکت‌هایی که در این نمایشگاه حضور دارند، با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه به تولید انبوه رسیده اند و مردم نیز از این تولیدات کشاورزی و پزشکی بهره‌مند می‌شوند.

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

تولید و کشت کاکتوس با بسترهای بیولوژیک

شرکت تولیدی و کشاورزی محیا یکی دیگر از شرکت های دانش بنیان است که در این نمایشگاه به معرفی محصول خود پرداخته است، «غلامرضا انصاری»، در گفتگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه شرکت دانش بنیان محیا تولید کننده بسترهای بیولوژیک، تولید و کشت کاکتوس را فراهم نموده است، گفت: این محصول در زمین زراعی به مساحت ۱۸۰۰ هکتار در اصفهان کشت می شود و این محصول مصرف میوه و دارویی دارد.

اتفاقات مبارکِ اقتصادی در سایه پیوند وقف و دانش‌بنیان‌ها

مدیرشرکت دانش بنیان محیا بیان کرد: این محصول برای  درمان بیماری های قند، فشارخون، پروستات مصرف دارد که محصول کم آب و درآمدزا برای سرمایه گذاری است و از کشورهای دیگر نیز تقاضا برای خرید آن شده است.

وی با اشاره به همکاری سازمان اوقاف با این شرکت گفت: با مساعدت و همکاری سازمان اوقاف اقدام به کشت ۷۲۰ هزار نهال اپونتیا  در زمین های غیر مستعد وکشاورزی و بقاع متبرکه و موقوفات نموده ایم.

کد خبر 1795051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha