به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری آناتولی، شبکه اجتماعی فیسبوک که متعلق به شرکت آمریکایی متا است، از زمان آغاز نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، تعامل با رسانههای فلسطینی را محدود کرده است.
از آغاز نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها، تنها تعداد محدودی از روزنامه نگاران خارج از فلسطین اشغالی با همراهی ارتش اشغالگر اجازه ورود به نوار غزه را داشتهاند.
به دلیل کاهش اطلاعرسانی، صفحات فیسبوک موسسات رسانهای فلسطین، مانند تلویزیون فلسطین، خبرگزاری فلسطینی «وفا» و کانال خبری «الوطن» به عنوان منبع اطلاعاتی حیاتی برای بسیاری از مردم در سراسر جهان بوده است.
در این زمینه، بی بی سی تعامل در صفحات فیسبوک ۲۰ سازمان رسانهای برجسته فلسطینی در سال قبل و یک سال پس از آغاز نسل کشی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را بررسی کرده است.
بررسی بیبیسی نشان داده است که تعامل با صفحات فیسبوک سازمانهای رسانهای فلسطینی پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، ۷۷ درصد کاهش داشته است.
روزنامه نگاران تلویزیون فلسطین که ۵.۸ میلیون دنبال کننده در فیسبوک دارد، در گفتگو با بی بی سی گفتند که تعداد افرادی که پستهای آنها را مشاهده کرده اند ۶۰ درصد کاهش داشته است.
در مقابل، تعامل با صفحات فیسبوک سازمانهای رسانهای مستقر در اسرائیل افزایش داشته است.
در نتیجه بررسی صفحات فیسبوک ۲۰ سازمان رسانهای اسرائیلی مانند «یدیعوت آحارونوت»، «اسرائیل هیوم» و «کانال ۱۳» مشخص شد که تعامل با این صفحات تقریباً ۳۷ درصد افزایش یافته است.
در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون، بیش از ۱۵۲ هزار فلسطینی شهید و زخمی شدهاند که اکثر آنها کودک و زن بودند.
نظر شما