به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علی اصغر طهماسبی امروز (یکشنبه ٢ دی) در نشست صمیمی با اصحاب رسانه استان با اشاره به نقش رسانه ها در مطالبه گری و پیگیری پروژه ها، گفت: برای پروژه سد نرماب شما رسانه ها باید مطالبه گری می کردید.
استاندار گلستان افزود: این سد ۱۵ سال در حال ساخت است و برای آن هزینه شده است در حالی که ابتدا باید مردمی که در کاسه سد قرار دارند جابجا می شدند.
وی ادامه داد: به دلیل عدم جابجایی و اسکان مردم، یک لیتر آب هم نمی توان در کاسه سد برای مردم شرق استان ذخیره کرد.
طهماسبی با بیان اینکه اگر در ابتدای کار و جابجایی و اسکان مردم در جوار سد اقدام می شد، الان در فاز اول می توانستیم سد را آبگیری کنیم، افزود: با صحبت های انجام شده با وزیر اقتصاد و دارایی مقرر شد برای کوچاندن خانواده های داخل کاسه سد از اعتبارات تملک دارایی های استان استفاده شود.
وی گفت: در کوتاهی های انجام شده نباید دنبال مقصر در این دولت و آن دولت گشت، پول بیت المال در این پروژه هزینه شده است، آیا می توان از ظرفیت سد استفاده کرد؟
استاندار گلستان با اشاره به ناترازی آب در استان، افزود: در حال حاضر استان در فصل زمستان کمبود آب دارد، در فصل تابستان مشخص نیست وضعیت چگونه می شود.
وی با اشاره به دیدار ۲ هفته گذشته خود و مجمع نمایندگان در خصوص منطقه آزاد اینچه برون با دکتر مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، گفت: در روز (پنجشنبه ۸ دی) کلنگ زنی منطقه آزاد اینچه برون با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد انجام و عملیات اجرای این پروژه آغاز می شود.
طهماسبی اظهارداشت: با اختصاص بودجه مطالعاتی، در ادامه کار دیوارچینی و زیرساخت آن انجام و سرمایه آن نیز جذب می شود.
وی در خصوص پروژه پتروشیمی گلستان نیز گفت: اهالی رسانه باید برای اجرای این پروژه مطالبه گری می کردند، مصوبه در اوایل دولت نهم به تصویب رسید و الان در دست دولت چهاردهم قرار گرفته است.
استاندار گلستان با اشاره به ۹۵ هزار سهام دار این پروژه، افزود: با هر وضعیتی پتروشیمی گلستان احیا می شود و همه مسئولان استان از نماینده ولی فقیه در گلستان، مجمع نمایندگان و مجموعه استانداری عزم خود را جزم کرده تا دستور ویژه رئیس جمهور را برای این پروژه بگیرند.
وی در خصوص انتصابات، گفت: در انتصابات سعی می شود تا از افراد شایسته استفاده شود، دکتر پزشکیان متعلق به همه گروه ها و مردم است.
طهماسبی افزود: در کارگروه انتصاب بانوان در استانداری نیز از بانوانی که در سازمان ها و ادارات کل هستند شناسایی شدند و از ظرفیتشان در ادارات خودشان استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به پروژه جزیره آشوراده، گفت: خلیج گرگان تا میانکاله خشک شده است، مطالعات انجام شده و از کانال خزینی محوریت آب است و این لایروبی باید در تمام فصول سال انجام شود و با یک بار لایروبی نمی توان عنوان کرد خلیج گرگان آب دار شده است.
استاندار گلستان گفت: اگر خلیج گرگان نابود شود ریزگردها به سراغ استان خواهند آمد.
وی عنوان کرد: این استان در تمام سطوح از آخر اول است و در شاخص ستاد بحران جزو استان اول کشور هستیم و کوچکترین بارندگی باعث ایجاد سیلاب خواهد شد.
طهماسبی با اشاره به شهرک هزار هکتاری اترک، اظهارداشت: این پروژه فقط یک اسم است و اگر این پروژه عملیاتی شود، جهش اقتصادی و اشتغال را برای استان به همراه دارد.
وی ادامه داد: نمی شود در استان پنج تا ۱۰ پروژه بزرگ داشته باشیم ولی یک پروژه هم عملیاتی نشود و فایده ای ندارد.
استاندار گلستان به وضعیت گردشگری استان نیز اشاره کرد و گفت: ره آورد ۲۰ میلیون زائر امام رضا(ع) در استان تنها ماندگاری نصف روز است و بیشتر آشغال های خود را در استان می ریزند.
وی در خصوص قطعی برق نیز گفت: در اردیبهشت ماه امسال به دستگاه های خدمات رسان اعلام شد تا سوخت جایگزین تهیه کنند و داشته باشند اما متاسفانه هیچ اقدام عملی انجام نشد.
طهماسبی اظهارداشت: در خصوص قطعی برق در چهار راه های شهر نیز شب گذشته در شورای تامین استان تعیین تکلیف شد و ۱۲ چهار راه ترافیک خور گرگان هوشمندسازی شده است.
نظر شما