به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «خلیفه خلقی پور» در آئین اهدای کتاب به ۲۲ کتابخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س)، روز زن و مادر، اظهار کرد: بنیاد علمی، آموزشی قلم چی که از سال ۱۳۸۴ وقف عام بوده در راستای ترویج علم و دانش در حوزههای مختلف و امور خیریه فعالیت خود را آغاز و تاکنون نیز ادامه دارد.
مدیر موسسه علمی، آموزشی قلم چی در یاسوج با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰۰ مدرسه توسط این موسسه در سراسر کشور افتتاح شده، گفت: طبق هدف گذاری صورت گرفته از طرف موسسه قلم چی تا پایان امسال این تعداد مدرسه به ۶۰۰ باب افزایش و تحویل جامعه آموزشی کشور میشود.
وی با بیان اینکه کتابخانههایی نیز توسط این موسسه در کشور احداث و همچنین در زمینه هوشمندسازی مدارس نیز فعالیتهایی صورت گرفته، افزود: این موسسه از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۳۰ هزار نفر دانش آموز مستعد مستمند را تحت بورسیه خود دارد.
خلقی پور ساخت و بهرهبرداری از ۷۰ مدرسه تا قبل از سال جاری را از برنامههای محقق شده توسط این موسسه دانست و ادامه داد: هم اکنون ساخت ۱۰۰ کلاس درس در قالب ۳۰ مدرسه تا پایان امسال در دستور کار موسسه قلم چی قرار دارد.
مدیر موسسه علمی، آموزشی قلم چی در یاسوج با اشاره به بحث اهدای کتاب به کتابخانههای عمومی در سراسر کشور، بیان کرد: اهدای کتاب به کتابخانههای عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز انجام میشود که هم اکنون مسئولین کتابخانهها در سراسر استان علاقه مند به فعالیت در این حوزه هستند.
وی از اهدای کتاب به کتابخانههای مساجد به عنوان طرح جدیدی توسط این موسسه و به پیشنهاد ستاد کانونهای فرهنگی مساجد کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: ما هر اندازه در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخانه به ویژه در مساجد گام برداریم، ارزشمند و تاثیرگذار خواهد بود.
خلقی پور این کار را یک فرصت ارزشمند برای توجه به بحث کتاب و کتابخوانی دانست و اظهار کرد: هر اندازه در سطح جامعه کتابخوان داشته باشیم، توفیق در انجام کارها بیشتر خواهد شد.
مدیر موسسه علمی، آموزشی در شهر یاسوج با اشاره به اینکه پیشنهاد اهدای کتاب به کتابخانههای مساجد از طرف ستاد کانونهای استان به مرکز پیشنهاد شد، گفت: این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت و امروز کتابهای کمک درسی به ۲۲ کتابخانه مسجدی در استان کهگیلویه و بویراحمد اهدا میشود.
وی خاطرنشان کرد: این حرکت ارزشمند از استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و تلاش میشود تا به کتابخانههای مساجد سراسر کشور تعمیم داده شود.
خلقیپور یادآور شد: طبق تصمیم موسسه قلم چی از سال ۱۳۸۴ با عقد تفاهمنامه با مرکز خدمات حوزههای علمیه استان استفاده از خدمات کانون با لحاظ تخفیف و حتی بورسیه برای فرزندان طلاب و روحانیون این حرکت به پیشنهاد استان آغاز شد و به کل کشور نیز تعمیم داده شد.
مدیر موسسه علمی، آموزش قلم چی در یاسوج اظهار امیدواری کرد این حرکت که از استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده تا همیشه برای فرزندان این کشور تاثیرگذار باشد و افزود: جذب نوجوانان به مساجد و ارائه خدمات از ویژگیهای اهدای کتاب به کتابخانه مسجدی است.
وی با اشاره به اینکه استان ابداع کننده بورسیه به مناطق روستایی در سطح کشور است، گفت: هم اکنون ۳۸ حوزه در مناطق مختلف محروم کهگیلویه و بویراحمد به شکل رایگان خدمات را از این موسسه برای سه هزار و ۵۰۰ دانش آموز دریافت میکنند.
نظر شما