خاندان بونناک به ایران سرزمین مادری خود افتخار می‌کند

مهدی زارع‌بی‌عیب رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند با هدف بررسی راهکارهای همکاری مشترک در حوزه‌های فرهنگی و گردشگری دو کشور با فعالان رسانه‌ای و فرهنگی تایلند و دبیرکل انجمن خاندان بونناک دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی زارع‌بی‌عیب رایزن فرهنگی ایران با اشاره به تاریخچه خاندان بونناک گفت: خاندان بونناک همواره یکی از ستون‌های اصلی پیشرفت و توسعه فرهنگی و اجتماعی در تایلند بوده‌اند. خدمات این خاندان به تاریخ و فرهنگ تایلند، از جمله ترویج علم، فرهنگ و همکاری‌های بین‌المللی، نقش غیرقابل‌انکاری در تقویت زیرساخت‌های فرهنگی این کشور داشته و ریشه‌های این خاندان که به تمدن ایرانی بازمی‌گردد، می‌تواند بستری برای گسترش روابط فرهنگی و تاریخی میان ایران و تایلند فراهم و بر تقویت دوستی میان دو ملت تأثیرگذار، بلکه می‌تواند الگویی برای همکاری‌های گسترده‌تر در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی باشد.

زارع‌بی‌عیب افزود: تاریخچه مشترک ایران و تایلند، نشان‌دهنده عمق ارتباطات فرهنگی است که در طول سالیان متمادی شکل گرفته و اکنون فرصت مناسبی است تا از این میراث غنی برای توسعه بیشتر همکاری‌ها بهره‌برداری کنیم. خاندان بونناک به دلیل جایگاه برجسته‌ای که در جامعه تایلندی دارند، می‌توانند نقش کلیدی در معرفی فرهنگ، هنر و تمدن ایران به جامعه تایلند ایفا کند.

دچ تات بونناک دبیرکل انجمن خاندان بونناک نیز اظهار کرد: خاندان بونناک به ایران به‌عنوان سرزمین مادری خود افتخار می‌کند و ما همواره آمادگی خود را برای همکاری با ایران در جهت تقویت روابط فرهنگی و اجتماعی اعلام می‌کنیم. ما به عنوان یک پل تاریخی میان دو ملت، مشتاقانه به گسترش این ارتباطات کمک خواهیم کرد.

 وی تأکید کرد که خاندان بونناک آمادگی دارد تا علاوه بر برنامه‌های رسمی، مکان‌هایی مناسب برای برگزاری این مراسم فراهم آورد. این برنامه‌ها می‌توانند شامل نمایشگاه‌های فرهنگی، نشست‌های علمی، و مراسم ویژه‌ای باشند که به معرفی تاریخ و فرهنگ دو کشور کمک می‌کنند.

در ادامه نشست، برگزاری برنامه‌های مرتبط با هفتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک میان ایران و تایلند مورد بحث قرار گرفت. همچنین مقرر شد؛ فستیوال فیلم ایران در تایلند برگزار شود.

پیشنهاد بعدی در این نشست مربوط به همکاری با دانشگاه‌هایی بود که توسط خاندان بونناک تأسیس شده‌اند. هدف از این همکاری، ایجاد بخشی ویژه برای ایران‌شناسی در این دانشگاه‌ها است. این بخش می‌تواند به دانشجویان و پژوهشگران تایلندی فرصتی مناسب برای آشنایی با فرهنگ، تاریخ و تمدن ایران فراهم کند.

راه‌اندازی دوره‌های آموزش زبان فارسی و ادبیات ایران، ایجاد کتابخانه‌ای تخصصی شامل کتب تاریخی، فرهنگی و پژوهشی ایران، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های ایران‌شناسی با حضور اساتید و پژوهشگران ایرانی و دعوت از اساتید ایرانی برای تدریس و برگزاری جلسات گفت‌وگو و تبادل علمی از دیگر برنامه‌های پیشنهادی بود.

همچنین، پیشنهاد شد که نشست مشترکی با مدیران ارشد رسانه‌ها و خبرگزاری‌های تایلند برگزار شود. این نشست با هدف معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری ایران و همچنین رفع تصورات نادرست از ایران در رسانه‌های تایلندی برنامه‌ریزی خواهد شد.

همکاری در حوزه گردشگری یکی از مهم‌ترین محورهای این دیدار بود. پیشنهاد شد که جلسه‌ای مشترک با آژانس‌های گردشگری تایلند برگزار تا فرصت‌های گردشگری ایران به آن‌ها معرفی شود. هدف از این همکاری، جذب گردشگران تایلندی به ایران و توسعه صنعت گردشگری میان دو کشور است.

این نشست می‌تواند به گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی در حوزه گردشگری کمک کند و تصویری جذاب از ایران به‌عنوان یک مقصد گردشگری ارائه دهد.

دچ تات بونناک در این دیدار پیشنهاد کرد که برای توسعه همکاری‌های گردشگری وفراهم آوردن ارتباط با تور گردشگری‌های تایلندی جلسه‌ای با رئیس اداره گردشگری تایلند برگزار که تأکید هم شد که چنین دیداری می‌تواند فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران و بررسی راهکارهای همکاری مشترک باشد

کد خبر 1795826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha