لزوم توجه به توسعه جغرافیایی در امر خیر

سیدجوادحسینی تاکید کرد: رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه باید علاوه بر توسعه موضوعی، توسعه جغرافیایی در امر خیر را مد نظر قرار دهیم، گفت: شبکه سازی، امر مهمی است که در توسعه کمی و کیفی کار خیر موثر است.

 خبرگزاری شبستان، گروه دین و اندیشه، سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در اختتامیه نخستین جشنواره اعطای نشان نیکوکاری با بیان اینکه امروز شاهد یکی از جدی ترین اقدامات در امر ساماندهی خیر جمعی هستیم گفت: این جشنواره در ترویج نیکوکاری بسیار نقش آفرین است و به نوبه خودم از برگزارکنندگان این برنامه سپاسگزارم.

وی اظهار کرد: بهزیستی بیشترین تشکل مردمی در امور خیریه را مجوز داده و اعطای مسئولیت کرده است و اکنون بیش از ۲۰ هزار مؤسسه و انجمن در امر خیر و خدمات رسانی در امور ژنتیک تا حمایت از سرپرستان خانوار فعال هستند.

حسینی افزود: ما در بهزیستی چند موضوع را می خواهیم پیش ببریم. در مجوزدهی گاهی کندی هایی داریم که باید سرعت بخشیده شود، دیگر اینکه معتقدیم اگر ۲۰ هزار تشکل خیریه مردمی داریم توانمندسازی تشکل‌ها بیش از هرکس توسط خود تشکل‌ها باید اتفاق بیافتد که شیوه نامه آن در حال تدوین است نکته سوم اینکه به دنبال توسعه موضوعی کار خیر هستیم. در عرصه علمی و آموزش و پرورش علاوه بر مدرسه سازی، مدرسه یاری، توان یاری و استادیار و ... را در نظر داریم.

وی با تاکید بر اینکه باید علاوه بر توسعه موضوعی، توسعه جغرافیایی در امر خیر را مد نظر قرار دهیم، عنوان کرد: برندسازی نیز باید توسعه یابد و در نهایت شبکه سازی امر مهمی است که در توسعه کمی و کیفی کار خیر موثر است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه هر شخصی در این مسیر گام بگذارد از «خشت تا بهشت» در مسیر فضیلت گام گذاشته و برنده است، تصریح کرد: امروز اگر ۲۶ مؤسسه برتر در امور خیریه انتخاب شده اند، ۵۴ درصد این ها از موسسات بهزیستی هستند، امید است در این زمینه بیش از پیش توفیق یابیم.

کد خبر 1796078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha