به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری در بخش دیگری از نشست خبری خود در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان مبنی بر ویژگیهای کاندیدای ریاستجمهوری گفت: کشور ما با یک بلوغ سیاسی در صحنههای سیاسی حرکت میکند و با گذشت 34 سال از انقلاب انتخابات ریاستجمهوری آینده در میانه عمر دهه چهارم انقلاب برگزار میشود.
لنکرانی افزود: در این شرایط بعد از تجربه 34 توقعات از قوه مجریه بیشتر و سکانداری بیش از گذشته است زیرا ظرفیتهای کشور بیشتر از گذشته شده است و تجربهها و توانمندی بیشتری از گذشته کسب کرده است.
وی با بیان اینکه مقابله دشمن با انقلاب دارای پیچیدگیهای بیشتر از گذشته است، تصریح کرد: رییسجمهور آینده باید بتواند گفتمان پیشرفت و عدالت برخاسته از الگوی اسلامی را دنبال کند و نگاهاش به منصب ریاستجمهوری نگاه ترویج گفتمان باشد.
وی ادامه داد: در همین ایام برخی اظهارنظرهایی را میبینیم که انسان را به تأمل وا میدارد، اظهارنظرهایی که نگاه عدالتمحور نگاه رابینهودی مینامند.
وی خاطرنشان کرد: این نامگذاری در این عرصه که عرصه عدالت است نگاه تعصبآوری دارد، کسی که این منصب را کسب میکند حتما باید نگاه عدالتمحور داشته باشد و بتواند بخشی از مشکلات را حل کند.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات ما در جامعه ناشی از باورمان در برابری فرصتهای مساوی برای همه در جامعه است که این موضوع برای افراد ذینفوذ برجسته نیست و عملی نمیشود.
وی ادامه داد: برخی در مقوله نگاه به آینده کشور صحبتهایشان این است که وضعیت ایران را مانند مالزی و یا کره جنوبی کنیم و متوجه مبنای ارزشی و افق حرکتی انقلاب نیستیم.
وی گفت: مبنای ارزشی ما در افق حرکتیمان اثر تام دارد، بدون توجه به ارزشها نمیشود فقط نقطه آرمانی را تعریف کرد. عدالت نیز در این نقطه جایگاه محوری دارد که باید تعریف شود.
وی در مورد مطالبات جبهه پایداری از رییسجمهور آینده اظهار کرد: بنا داریم مطالبات این گفتمان را از رییسجمهور آینده مطرح کنیم. کشور ما یک کشوری است که از نظر نیروی انسانی نیروهای مؤمن و متعالی دارد و بیش از 10 میلیون فارغالتحصیل دانشگاهی را از 70 میلیون جمعیت کشور به خود اختصاص داده است که بسیاری از آنها نیروی جوان هستند.
وی تصریح کرد: هر کس در منصب ریاستجمهوری قرار میگیرد باید بداند که این منصب فردی نیست و نیازمند کسانی است که با تمام ظرفیتها در این جایگاه قرار بگیرند و بداند که ظرفیت نیروی جوان در این امر جایگاه ویژه دارد و به صورت حاشیهای نیست و به معنای واقعی کلمه از نسل جوان در پیشرفت عرصههای مختلف استفاده کند.
وی در مورد حضور برخی از افراد و عدم حضور برخی افراد صاحبنام در شورای مرکزی جبهه پایداری اظهار کرد: افرادی که در شورا حضور مییابند وظایف شورای مرکزی را دنبال میکنند و این نگاه باعث شد در ترکیب شورای مرکزی با آنچه گمانهزنی قبلی بود، تفاوت ایجاد شود.
لنکرانی ادامه داد: یکی از شروط عضویت شورای مرکزی این بود که افراد منصب اداری رسمی نداشته باشند تا آنها را متعهد به منصب اجرایی نکند، به همین جهت در خدمت برخی برادران متعهد و ارزشی (الهام) نبودیم، هر چند با جبهه پایداری همکاری دارند.
وی گفت: شکلگیری جبهه پایداری بر این اساس بوده است که اثبات کنیم برای حضور در صحنه اجتماعی احتیاج به دینداری و تفکر دینی داریم و میگوییم کار اجتماعیمان را هم دینمدارانه انجام دهیم، به همین جهت ترکیب این جبهه با سایر گروههای مختلف متفاوت است.
وی اظهار کرد: مراقب هستیم که عنوان حزب برای جبهه قلمداد نکنیم و عنوان تشکل به کار ببریم و در حال حاضر بحث مصداقی را در این زمینه زودهنگام میدانیم و فکر میکنیم بیش از اینکه مصداقها مهم باشد، عمل مهم است.
وی اظهار کرد: مصداقها باید روشن شود و بتوانیم پیگیری گفتمان را به درستی انجام دهیم. رییسجمهور باید نماینده گفتمان باشد نه اینکه فقط به فرد بپردازیم، مصداقها در این زمینه باشد روشن شود و توان پیگیری گفتمان را داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما