دیدگاه اندیشمندان درباره ظرفیت‌های تمدنی اربعین منتشر شد

دیدگاه و آرای ۱۳ تن از صاحب‌نظران اسلامی در چهارمین نشست علمی ظرفیت‌های تمدنی اربعین در کتاب «ظرفیت‌های تمدنی اربعین؛ راهبردها و راهبرها» منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، جدیدترین اثر حوزه اربعین از سوی دفتر نشر کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در قالب «دیدگاه ها و آرای اساتید و صاحب نظران در چهارمین نشست علمی ظرفیت های تمدنی اربعین راهبردها و راهبرها» منتشر شد.

این کتاب که با مشارکت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی و کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی در بعثه مقام معظم رهبری چاپ و منتشر شده است حاصل نشست علمی از سلسله نشست‌های "ظرفیت‌های‌ تمدنی اربعین، راهبردها و راهبرها" است که به همت شورای علمی کمیته فرهنگی وآموزشی اربعین و پژوهشگاه شهید سلیمانی در دهم آبان‌ماه امسال در بعثه مقام معظم رهبری در قم برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی در این باره گفت: این نشست‌ها در صدد تدوین کلان پروژه اربعین تمدنی است که شامل طرح های متعدد در این عرصه خواهد بود که با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز علمی و با راهبری پژوهشگاه شهید سلیمانی زیر نظر ستاد مرکزی اربعین کشور انجام خواهد گرفت.

وی افزود: جلد دوم کتاب «ظرفیت‌های تمدنی اربعین؛ راهبردها و راهبرها» در ۱۰۰ صفحه منتشر شده است. جلد اول این کتاب شامل مباحث اولین نشست بوده و در سال گذشته منتشر شد و جلد سوم آن نیز در دست انتشار است.

این کتاب حاصل دیدگاه‌ها و آرای ۱۳ تن از صاحب‌ نظران چهارمین نشست علمی از سلسله نشست‌های "ظرفیت‌های‌ تمدنی اربعین، راهبردها و راهبرها" به شرح زیراست.

به گفته وی، ارائه دهندگان مباحث چهارم که نظرات و آرای‌شأن در این کتاب آمده شامل حجج اسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، نجف لک‌زایی رئیس پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی، منصور میراحمدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و معاون بین الملل بعثه مقام معظم رهبری، حبیب الله بابایی رئیس مؤسسه تمدن اسلامی، ابوالقاسم‌ مقیمی‌ حاجی معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور و مجتبی کلباسی رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم می باشد.

سیدیحیی رحیم صفوی رئیس پژوهشگاه شهید سلیمانی، آیت الله سیدمهدی میرباقری استاد حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری، سید مهدی موسوی علیزاده رئیس موسسه مطالعات تطبیقی و عضو هیات علمی دانشگاه ادیان، سردار علی اکبر پورجمشیدیان رئیس ستاد مرکزی اربعین، سید محمدرضا خوشرو دبیر شورای علمی ستاد فرهنگی اربعین و طاهره محسنی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق‌(ع) از دیگر شخصیت هایی هستند که نظراتشان در این کتاب مطرح شده است.

دیدگاه اندیشمندان درباره ظرفیت‌های تمدنی اربعین منتشر شد

کد خبر 1797095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha