به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی، روز چهارشنبه در نشست با استانداران ادوار گذشته آذربایجان غربی با اشاره به اینکه زیرساختها و پایه گذاریهای خوبی در بخشهای مختلف از گذشته در استان صورت گرفته است، گفت: این پایه گذاریها برای اجرای برنامههای توسعهای استان بسیار ارزنده است.
وی افزود: استفاده و بهره مندی از تجربیات تمامی مدیران و نخبگان استان در گذشته و اخذ مشاوره از این افراد برای پیشرفت آذربایجان غربی در اولویت است.
رحمانی بیان کرد: تفویض اختیار و مشاوره گرفتن از اهل فن و افرادی که در دوره قبل در استان مدیریت و حضور داشتند، میتواند زمینه توسعه و پیشرفت را سرعت بخشد.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت کنونی استان حاصل زحمات استانداران قبلی است و این روند ادامه مییابد، ادامه داد: ریل گذاری لازم در دورههای قبلی انجام شده و لازم است برای ادامه اقداماتی که زیربنای آن توسط مسوولان قبلی ایجاد شده از نظرات گذشتگان استفاده شود.
این مسئول با اشاره به اینکه همواره بر دو اصل تفویض اختیارات و مشورت پذیری باور راسخ دارم، ادامه داد: با بهرهمندی از توان همه ظرفیتها و نیز مشورت پذیری، دستیابی به موفقیت سهل تر و مطمئن تر خواهد بود.
استاندار آذربایجان غربی، توجه و تقویت فضای همدلی و وفاق به عنوان شعار اساسی دولت، تولید و سرمایه گذاری و احیای دریاچه ارومیه را از محورهای اساسی دولت چهاردهم در استان برشمرد و گفت: امنیت پایدار موجود در استان و نیز وفاق و همدلی همه اقوام و ادیان در کنار ظرفیتهای فراوان انسانی و خدادادی بستر مناسبی برای پیشرفت و توسعه را فراهم نموده است.
ظرفیت مرز را از ویژگیهای منحصربفرد آذربایجانغربی است
رحمانی ظرفیت مرز را از ویژگیهای منحصربفرد آذربایجانغربی برشمرد و گفت: برای بهره مندی از این ظرفیت علاوه بر فعالسازی دیپلماسی مرزی، توسعه تجارت را در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی زیرساخت های خوبی فراهم شده است، تلاش برای افزایش بهره وری از این بخش را از اولویتهای استان برشمرد.
استاندار آذربایجان غربی احیای دریاچه ارومیه را یک دغدغه ملی دانست و گفت: مردم از ما انتظار اقدامات عملی و احیای دریاچه را دارند. با توجه به مطالبه رئیس جمهور نیز همه تلاش و توان خود را برای تحقق این موضوع بکار خواهیم گرفت.
رحمانی با تاکید بر اینکه مزیت های استان باید تبدیل به ثروت شود تا در زندگی مردم منطقه و استان تحول ایجاد کند، تصریح کرد: برای ایجاد تحول بویژه در بحث سرمایه گذاری نیازمند مشارکت فرهنگی و اجتماعی همه مردم هستیم. همه باید پای کار بیایند تا بتوانیم شاخصها را تغییر دهیم.
وی گفت: با توجه به موقعیت ویژه استان به دنبال راه اندازی ایرلاین بومی، توسعه شبکه حمل و نقلی بویژه ریلی و جاده ای و نیز کسب درآمد از توسعه تجارتهای مرزی هستیم.
گفتنی است؛ در ادامه نیز جمشید حقگو، حسین طاهری، اصغر ابراهیمی اصل، قربانعلی سعادت، علی محمد غریبانی، جمشید انصاری، رحیم قربانی، وحید جلال زاده، محمدمهدی شهریاری و محمدصادق معتمدیان از استانداران ادوار به بیان تجربیات و پیشنهادات خود در راستای توسعه استان پرداختند.
نظر شما