خبرگزاری شبستان-خراسان جنوبی؛ زینب روحانی مقدم- در ایران اسلامی مردان و زنان بسیاری حماسه آفریدند و نامشان در کتاب تاریخ این سرزمین حک شده است و یکی از بزرگ مردانی که نه تنها حماسه آفرید بلکه دل ها را تصرف کرد، سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی بود.
کسی که خبر شهادتش همه دلها را آشفته کرد و هر کس در هر لباس و پست و مقام و مذهب و ملیتی از شهادت ناجوانمردانه ایشان به دست آمریکای جنایتکار متاثر شد و افسوس خورد که ای کاش قدر حضور این سردار عزیز را بیشتر میدانست.
*حاج قاسم؛ چراغ راهی در مسیر عدالت و آزادی
سردار قاسم سلیمانی، فرماندهای بود که با شجاعت و دلاوریاش، قلبها را تسخیر کرد. او نه تنها یک فرمانده نظامی بلکه نمادی از مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و ستم بود. سردار سلیمانی با تمام وجود به ولایت و کشور وفادار بود و همیشه در خط مقدم مبارزه با دشمنان ایستاد.
سردار سلیمانی با اخلاق و ادب خود، احترام همه را به دست آورد و با تفکر استراتژیک و برنامهریزی دقیق، توانست عملیاتهای موفقی را به انجام برساند؛ سردار سلیمانی با تلاش و پشتکار بینظیرش، به جوانان انگیزه داد تا در مسیر خدمت به کشور و جامعه خود، با اراده قوی پیش بروند.
یاد و خاطره سردار سلیمانی همیشه در قلبها زنده خواهد ماند و الگوی او برای نسلهای آینده، چراغ راهی خواهد بود تا در مسیر عدالت و آزادی قدم بردارند.
سردار سلیمانی نمادی از مقاومت و ایستادگی در برابر تهدیدات خارجی و داخلی بود. این ویژگیها میتواند به جوانان انگیزه بدهد تا در مواجهه با چالشهای زندگی، مقاومت و پایداری نشان دهند.
این شهید عزیز به ولایت و ارزشهای دینی و ملی پایبند بود. این پایبندی به ارزشها میتواند به جوانان کمک کند تا در زندگی خود اصول و ارزشهای اخلاقی و دینی را رعایت کنند و به جامعه خود خدمت کنند.
الگو گرفتن از سردار سلیمانی میتواند به جوانان کمک کند تا در مسیر خدمت به کشور و جامعه خود، با انگیزه و اراده قوی پیش بروند و به اهداف خود دست یابند.
*خونگرمی، صمیمیت و تواضع حاج قاسم
سردار سلیمانی نه تنها در تامین امنیت غرب کشور نقش به سزایی بر عهده داشته است بلکه در تامین امنیت و صلابت شرق کشور نقش ایفا کرده است و امنیت و آرامش امروز را در مرزهای شرقی کشور مدیون تلاش ها و زحمات این شهید بزرگوار و همرزمانش هستیم.
امنیتی که اگر سردار سلیمانی و همرزمانش نبودند شاید امروز وجود نداشت و به راحتی و با آرامش خاطر نمی توانستیم در خیابان ها قدم بزنیم و یا کودکانمان در کوچه ها مشغول بازی شوند.
به سراغ یکی از همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی در خراسان جنوبی رفتیم. سرهنگ علی دوستی گازار که متولد سال ۱۳۳۲ است در گفتگو با خبرنگار شبستان گریزی به فعالیت های خود می زند و در ادامه گفت: فعالیت های ما قبل از انقلاب آغاز شد و از اردیبهشت ۱۳۵۸ به عضویت سپاه در آمدم و پس از یک آموزش کوتاهی به کردستان اعزام شدم.
وی در ادامه بیان کرد: آن زمان سنندج کاملا سقوط کرده و در دست ضد انقلاب بود و مدتی هم در شهر پاوه حضور داشتم و با شهید چمران همرزم بودم و در منطقه غرب در چند عملیات حضور داشتم که مسئولیت این عملیات ها بر عهده شهید کاوه بود و بعد از آن در منطقه جنوب فعالیت داشتم.
سرهنگ دوستی با اشاره به نحوه آشنایی خود با حاج قاسم گفت: زمستان ۶۱ در اهواز بود که با جمعی از رزمندگان تیپ ۴۱ ثارالله کرمان آشنا شدم و اعلام می کردند که فرمانده ما شخصی به نام «قاسم سلیمانی» است.
همرزم شهید سردار سلیمانی ادامه داد: رزمندگان این تیپ از شخصیت حاج قاسم بسیار تعریف می کردند و سبب شد تا با آنان برای دیدن فرمانده شان همراه شوم و به اردوگاه تیپ ثارالله رفتم و از رزمندگان روحانی این تیپ سوال کردم که فرمانده شما کجا است گفتند همان دم در چادر نشسته است.
وی در ادامه عنوان کرد که با ایشان هم صحبت شدم و در خصوص عملیات های مختلف با یکدیگر گفتگو کردیم و از اینجا بود که باب آشناییت ما با سردار سلیمانی باز شد و به صورت پراکنده در ارتباط بودیم.
**مرزهای شرقی مرهون تلاش های سردار دل ها
سرهنگ دوستی با اشاره به اینکه سال ۶۹ به شرق آمدم چرا که اوضاع جنوب شرق کشور بسیار ناامن بود، افزود: مسئولیت تامین امنیت این منطقه بر عهده لشکر ۴۱ ثارالله قرار داشت که فرمانده آن حاج قاسم سلیمانی بود.
همرزم سردار شهید سلیمانی در ادامه گفت: از این سال بود که فرمانده ما به صورت مستقیم حاج قاسم سلیمانی بود و آرزوی بنده بود که در رکاب این سردار بزرگ فعالیت کنم و طی این عملیات ها تحت امر ایشان شدیم.
وی ادامه داد که تا سال ۱۳۷۴ حدود پنج سال نیروی تحت امر شهید سیمانی در جمع تیپ سوم انصارالرضا علیه السلام بودم و در طول این پنج سال، رشادت ها و تدابیر و فکر ایشان در رابطه با برخورد با اشراری که از بیرون مرزها وارد می شدند و تهدید می کردند و آسیب می رساندند، در هیچ کدام از فرماندهان ندیده بودم.
سرهنگ دوستی با بیان اینکه سردار سلیمانی با سرعت سریع با کشورهای مختلفی همچون پاکستان و افغانستان هماهنگ می کرد که هیچ یک از مسئولین متوجه نمی شدند، افزود: سردار سلیمانی در شرق کارهایی انجام دادند که رهبر معظم انقلاب ایشان را به عنوان فرمانده نیروی قدس برگزیدند.
وی در ادامه عنوان کرد: بعد از شهادت ایشان بود که همه دنیا به فعالیت های سردار سلیمانی پی بردند و حداقل ماهی یک بار با سردار بزرگ ارتباط تلفنی داشتم و یک ارتباط قلبی غیبی احساس می کردم.
سرهنگ دوستی در خصوص برخورد سردار سلیمانی با دیگران گفت: ایشان حرمت، احترام و ارزش خاصی برای نیروهای انسانی قائل بودند و نیروها هم به ایشان علاقه پیدا کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی در مقابل دشمن محکم ترین برخورد و ضربات را داشت، افزود: اما در مقابل نیروهای خودی بالاترین حرمت و احساس تواضع را داشتند.
نظر شما