به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، محمدعلی ربیعی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی جمعه (۱۴ دی) در رویداد جامعهپرداز اظهار داشت: این رویداد نظر به اهمیت و ضرورت تحقق اجرای مفاد بیانیه گام دوم انقلاب و به منظور ایجاد جامعه اسلامی که از آن در بیانیه به جامعه پردازی تعبیر شده است و همچنین اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه این طرح در چهار محور اصلی "ازدواج، طلاق ،جمعیت_ فرزندآوری و هویت زن" برگزار شده است، افزود: در این طرح بعد از مکاتبه با دستگاه های اجرایی، سازمانها، دانشگاهها و مجموعههایی که با گروههای مردمی، گروهای جهادی و سازمانهای مردم نهاد ارتباط داشتند به ۶۰۰ مجموعه دست یافتیم که بعد از پایش و ارتباط گیری به ۳۰۰ مجموعه رسیدم.
به گفته ربیعی در ادامه با مراجعه به شهرستانها و ارتباط گیری مستقیم با این مجموعهها به ۴۲ مجموعه رسیدیم که ۳۰ فعال این حوزه امروز در این رویداد حضور دارند.
وی تصریح کرد: هدف از اجرای این رویداد شناسایی مجموعههای فعال مردمی در استان و شناساندن این مجموعهها به یکدیگر است تا با هم افزایی این مجموعههای مردمی امکان اجرای عملیاتهای مشترک فراهم شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسانجنوبی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب رهبری درحوزه تشکیل خانواده و فرزندآوری و لزوم عمل به این فرمایشات معظم له، گفت: استان خراسان جنوبی در حوزه ازدواج رتبه هشتم و در طلاق رتبه ۲۹ را در کشور دارد.
ربیعی راهکار اساسی برای افزایش ازدواج و کاهش طلاق را بهرهگیری از توان حلقههای میانی "گروههای جهادی، مراکز نیکوکاری، سازمانهای مردم نهاد و ..." عنوان کرد و افزود: دولت به تنهایی قادر به حل این مشکلات نیست و باید از توان حلقههای میانی استفاده کرد.
حسینعلی نخعی مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی هم کنار قرار گرفتن این موسسات و مجموعههای حوزه خانواده را یک ظرفیت بزرگ برای استان دانست و گفت: تکلیف داریم امروز در مقابل هجمههای دشمنان کارهای مؤثر انجام دهیم و در این میان خانواده که مهمترین رکن اجتماعی است باید از این آسیبها محافظت شود.
وی تجربیات کسب شده در میدانهای اجتماعی را بسیار ارزشمند دانست و بر انتقال این تجارب به نسل جوان تأکید کرد.
نظر شما