پشت پرده نیمه برافراشتن پرچم آمریکا در زمان تحلیف «ترامپ» چیست؟

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا که قرار است بیستم ژانویه مراسم تحلیفش انجام شود، از نیمه برافراشتن پرچم آمریکا هنگام انتصابش ناراحت است و عامل این مسئله را دموکرات‌ها می‌داند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از عربی۲۱، در پی اعلام نیمه برافراشته کردن پرچم آمریکا در ماه ژانویه، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا گفت: هیچ آمریکایی نمی‌تواند با پرچم‌های نیمه افراشته خوشحال شود، هنگامی که انتصابش در این ماه انجام می‌شود.

ترامپ افزود: دموکرات‌ها از این صحنه احساس خوشحالی می‌کنند.

 وی همچنین ابراز تعجب کرد که چگونه ملت در مراسم تحلیف و سوگند او در ۲۰ ژانویه، قبل از بازگشت او به کاخ سفید، در حالت ماتم قرار خواهند گرفت.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا در پلتفرم Truth Social خود نوشت: هیچکس نمی‌خواهد این را ببیند و هیچ آمریکایی نمی‌تواند از این موضوع خوشحال باشد.

ترامپ همچنین دموکرات‌ها را متهم کرد که خوشحال هستند که پرچم آمریکا در هنگام تحلیفش نیمه برافراشته خواهد شد.

ترامپ افزود: آنها کشور ما را دوست ندارند، آنها فقط به فکر خودشان هستند.

وی با اشاره به احتمال صدور دستور برافراشتن دوباره پرچم‌ها در روز تحلیف خود، خاطر نشان کرد که پایین آوردن پرچم‌ها ممکن است اتفاق بیفتد، اگرچه باید دید اوضاع چگونه پیش می رود.

از سوی دیگر، «کارن ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا امکان تجدید نظر در تصمیم بایدن برای پایین افراشتن پرچم‌ها وجود دارد، گفت: نه

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا دستور داد پرچم‌ها به مدت ۳۰ روز در ساختمان‌های فدرال به مناسبت بزرگداشت«جیمی کارتر» رئیس جمهور اسبق آمریکا، که اواخر ماه گذشته در سن ۱۰۰ سالگی درگذشت، نیمه افراشته شوند. مراسم تشییع جنازه رسمی او هفته آینده برگزار خواهد شد.

کارتر در یکم اکتبر ۱۹۲۴ به دنیا آمد و در یکم اکتبر ۲۰۲۴ تولد ۱۰۰ سالگی خود را جشن گرفت و اولین رئیس جمهور زنده آمریکا بود که به این سن رسید.

 کارتر همچنین به دلیل محکوم کردن آپارتاید اسرائیل در فلسطین بر خلاف سایر روسای جمهور آمریکا شهرت داشت و همچنین به تظاهرات علیه اخراج غیرقانونی فلسطینی‌ها از خانه‌هایشان در بیت المقدس شرقی توسط اشغالگران پیوست.

 در کنگره حزب دموکرات، او در اولین رای گیری نامزد شد، سپس یک مبارزات انتخاباتی شدید علیه رئیس جمهور فورد انجام داد و با او سه بار مناظره کرد و کارتر با اکثریت ۲۹۷ رای در کالج انتخاباتی در مقابل ۲۴۱ رای فورد پیروز شد.

 دوره او همچنین شاهد بحران‌های بزرگی در داخل و خارج از کشور بود که در نهایت به شکست او و انتخاب مجدد رونالد ریگان جمهوری‌خواه منجر شد.

 در سال ۲۰۰۲، او جایزه صلح نوبل را به دلیل یافتن راه حل های صلح آمیز برای درگیری های بین المللی دریافت کرد.

کد خبر 1797463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha