به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان خراسان جنوبی، پیرحسین کولیوند امروز یکشنبه (۱۶ دی) در اولین یادواره ۱۱۲ شهید امدادگر استان اظهار کرد: امروز خدا را شاکریم که هر استانی برای برگزاری یادواره شهدا از دیگری سبقت و پیشی میگیرد.
وی با بیان اینکه زنده نگهداشتن یاد و پیام شهدا دو هدف اصلی از برگزاری یادواره شهدا در استانها است، افزود: جوانان هلال احمری پیام شهدا را به خوبی درک کردند و این مهم را با خدمت بیمنت در عرصههای مختلف نشان دادند.
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت نشان دادن نقش تربیتی و الگویی شهدا در یادوارهها، ادامه داد: سرمایه هلال احمر بیش از سه میلیون عضو جوان آموزش دیده و ۷۰ هزار نیروی متخصص است که حضور بدون چشمداشت در عرصههای مختلف نشان از فهم نقش تربیتی شهدا است.
کولیوند توجه خاص به خانواده معظم شهدا را در اولویت دانست و تأکید کرد: خانواده شهدا سرمایههای اصلی ما هستند بنابراین برجستهسازی آنان از اهداف ما در این یادوارهها است.
به گفته وی؛ تقویت ایمان، هویت دینی و حفظ اصالت و معنویت از دیگر اهداف ما در برگزاری یادواره شهدا است.
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ویژگی امدادگران شهید، تصریح کرد: شهدای امدادگر در ایثار بیحد و مرز بودند و امدادگران امروز نیز در هر نقطه از کشور و همچنین خارج از کشور اگر نیاز به کمک باشد جزو اولینها هستند چراکه فعالیت در هلال احمر بدون مرز است.
کولیوند گفت: امدادگران شهید کمک بدون توقع و بدون منت انجام میدادند و امروز نیز امدادگران هلال احمر همین روند را ادامه میدهند.
وی با بیان اینکه امدادگران شهید در مسوولیت پذیری اسوه بودند و در قبال جامعه و نیازمندان احساس دین میکردند، تاکید کرد: امروز نیز امدادگران هلال احمر پایبند به جبهه مقاومت و مظلومان عالم هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه امدادگران شهید شجاعتشان مثالزدنی است، افزود: امدادگران امروز هم از خدمت در مناطق پرخطر و یا محروم هراسی ندارند و برای خدمتشان مزد و پاداش نمیخواهند.
وی با بیان اینکه از خودگذشتگی ویژگی دیگر امدادگران شهید بود که البته امدادگران امروز نیز در همه ابعاد زندگی از خودگذشتگی دارند، عنوان کرد: امروز اگر امدادگران ما نیازمند باشند خودشان ابتدا به نیازمندان کمک میکنند و هم به خود، هم به مردم و هم به خدا باور دارند.
کولیوند با تاکید بر اینکه امدادگران در فرهنگ ایثار و همدلی و ترویج آن میدرخشند، تأکید کرد: اما امدادگران این استان یک ویژگیهای خاص داشتند؛ به عنوان مثال قناعت و صبر این امدادگران نمونه و عجیب بوده است.
به گفته وی؛ شهدای امدادگر این استان در دینداری و پایبندی به ارزشهای دینی بینظیر بودند و مهارتهای مختلفی برای کار در شرایط سخت داشتند.
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در ادامه روحیه تعاون و همکاری بالا، رعایت ادب و اخلاق و علاقه به شعر و شاعری را از دیگر ویژگیهای خاص شهدای امدادگر خراسان جنوبی عنوان کرد.
کولیوند با اشاره به حادثه پیجرها در لبنان، متذکر شد: پیجر یک وسیله امدادی و کاری است و یک وسیله تروریستی و جنگی محسوب نمیشود، و این اوج خباثت است که دشمن این وسیله را به یک وسیله تروریستی تبدیل کرد.
وی افزود: این حادثه در یک لحظه ۳ هزار مجروح چشم بر جا گذاشت بنابراین کشور لبنان با کمبود تجهیزات مواجه شد، هلال احمر ایران تصمیم گرفت مجروحان را به ایران منتقل کند، ابتدا شهید نصرالله مخالف بود چراکه برای ایران شاید تبعاتی به دنبال میداشت اما با شرح شرایط پزشکی و درمانی، شهید سفیالدین به انتقال مجروحان رضایت داد و از ۷۰۰ مجروح بسیار بدحال، ۵۰۰ مجروح به ایران منتقل شدند و هزار و ۲۶۰ عمل جراحی با ۸۵ درصد موفقیت، بدون تاخیر در معاینه و عمل انجام شد.
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: مردم ایران نیز در کمک به جبهه مقاومت جوانمردی کردند و خانواده شهدا در این زمینه الگو بودند.
نظر شما