نمایشگاه صنایع دستی با حضور قریب ۲۰۰ زن عشایر در جنوب کرمان برگزار شد

ناصر احمدیوسفی گفت: امروز قریب ۲۰۰ نفر از زنان عشایر جنوب کرمان که هم تولید کننده صنایع دستی هستند و هم در کارگاه های صنایع دستی جنوب کرمان فعالیت دارند، در این نمایشگاه شرکت کرده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، نمایشگاه ظرفیت تولیدات و صنایع دستی همراه با کارگاه آموزشی توانمندسازی زنان عشایر جنوب کرمان در جیرفت برگزار شد.
ناصر احمدیوسفی در حاشیه برپایی این نمایشگاه، گفت: یکی از سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت، تحرک بخشی به سند توسعه صنایع دستی کشور است که الحمدالله این سند در ۱۵ آبان ماه سال جاری از طریق رییس جمهور به ۲۸ دستگاه ملی در سطح ابلاغ شده است.
مدیرکل امور عشایری جنوب کرمان افزود: سازمان امور عشایری یکی از نهادهای زیرمجموعه سازمان جهاد کشاورزی است و متولی بخش کوچکی از صنایع دستی زنان عشایری می باشد که در مناطق عشایری صنایع دستی خود را تولید و به بازار عرضه می کنند.
وی با بیان اینکه زنان عشایر تولید کننده ۳۵ درصد از صنایع دستی کشور هستند، ابراز کرد: در جنوب کرمان در راستای سیاست های سند توسعه ملی صنایع دستی کشور طی ۲ سال گذشته یعنی قبل از ابلاغ این سند، بیش از ۸۰ نفر از زنان هنرمند عشایر شناسایی شده اند که قریب ۹ میلیارد تومان تسهیلات بانکی کم بهره به آنها اعطا شده که بخشی از حمایت های امور عشایری جنوب کرمان از این زنان است.
احمدیوسفی اضافه کرد: در کنار اعطای تسهیلات کم بهره، ۱۰ صندوق خُرد زنان عشایر به منظور حمایت از تولیدات زنان عشایر جنوب کرمان و در راستای سیاست معیشت محور جامعه عشایری تشکیل شده که این صندوق ها جمعیتی بالغ بر ۲۵۰ نفر را تشکیل می دهند.
مدیرکل امور عشایری جنوب کرمان یکی از مشکلات عشایر جنوب کرمان در حوزه صنایع دستی را عدم بازاریابی و برند سازی برشمرد و عنوان کرد: یکی از اقدامات ما در راستای کمک به بازاریابی و فروش تولیدات زنان عشایر، برگزاری همین نمایشگاه و همچنین کارگاه آموزشی بازاریابی و برندسازی برگزار شد.
وی با بیان اینکه امور عشایری تنها متولی توانمندسازی بانوان عشایر نیست، ابراز کرد: وزارت میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری متولی اصلی تولید صنایع دستی کشور است که امیدواریم با کمک میراث فرهنگی بتوانیم گام موثری در راستای فروش تولیدات زنان عشایر برداریم.
احمدیوسفی با اشاره به اینکه جنوب کرمان از بهترین و بی نظیرترین تولید کنندگان صنایع دستی کشور است، خاطرنشان کرد: قالی گلسرخ اسفندقه که بیش از ۲۸۰ سال قدمت دارد اولین فرش دستباف اهدایی زنان عشایر اسفندقه شهرستان جیرفت به موزه آستان قدس رضوی است.
مدیرکل امور عشایری جنوب کرمان یادآور شد: امروز قریب ۲۰۰ نفر از زنان عشایر جنوب کرمان که هم تولید کننده صنایع دستی هستند و هم در کارگاه های صنایع دستی جنوب کرمان فعالیت دارند، در این نمایشگاه شرکت کرده اند.

وی عنوان کرد: سالانه بیش از ۲۷ هزار مورد صنایع دستی در حوزه عشایری، زنان تولید می کنند.

کد خبر 1798190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha