به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، در نشست با مدیران رسانهها که ظهر امروز چهارشنبه (۱۹ دی) برگزار شد، بر نقش بیبدیل خبرنگاران در توسعه استان تاکید کرد و خطاب به اهالی رسانه گفت: "هرچه میخواهد دل تنگت بگو!"
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که "موفقیت دولت، موفقیت نظام است"، اظهار داشت: جایگاه خبرنگار در پیشرفت استان قابل انکار نیست و رسانهها با گفتمانسازی و جریانسازی، مسیر توسعه را هموار میکنند.
مدیران موفق و ارتباط با رسانهها
هاشمی تاکید کرد: مدیری موفق است که ارتباط نزدیکی با رسانهها داشته باشد.
وی از نقش روابط عمومیها بهعنوان پل ارتباطی میان مدیران و رسانهها یاد کرد و افزود: باید بهترین جایگاه برای روابط عمومیها در نظر گرفته شود.
استاندار خراسان جنوبی خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از معاونت اقتصادی، مدیرکل ارشاد، مدیرکل روابط عمومی استانداری و نمایندگانی از رسانهها برای پیگیری مطالبات شد و تاکید کرد: بدهی استانداری به رسانهها در کمتر از دو هفته و بدهی ادارات نیز ظرف یک ماه آینده پرداخت شود.
حمایت از رسانههای محلی و تاکید بر آموزش
استاندار خراسان جنوبی اعلام کرد: حمایت از نشریات محلی، برگزاری دورههای آموزشی سواد رسانهای ویژه مدیران، و ورود به حوزه هوش مصنوعی از اولویتهای استان است اما در این میان سرعت نباید فدای دقت شود.
توسعه زیرساختهای استان
هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به پروژههای زیرساختی استان اشاره کرد و گفت: راهآهن از چابهار به خراسان جنوبی و سپس به آسیای میانه متصل خواهد شد و با توجه به اولویت این پروژه، در هفته اول شروع کارم، ۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه راهآهن تزریق شد.
وی همچنین توسعه فرودگاه، گسترش بازارچههای مرزی، و توجه به صنعت گردشگری را از اولویتهای استان دانست و افزود: گردشگری دومین صنعت زودبازده و درآمدزا بعد از نفت است.
مردمیسازی مدیریت
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: وقت ما وقف مردم است، از حاشیهها پرهیز میکنم و آمادهام هر شب در مساجد به صحبتهای مردم گوش کنم. آمدم که نوکری مردم را کنم.
هاشمی همچنین از نقد سازنده استقبال کرد و از رسانهها خواست تا در کنار نقد، جنبههای مثبت عملکردها را در راستای امیدآفرینی بازتاب دهند و یادآور شد: یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران، ارتباط موثر با رسانههاست.
وی با تاکید بر اینکه نیازمند همکاری رسانهها برای پیشبرد اهداف توسعهای است، گفت: من به تنهایی موفق نخواهم بود؛ رسانهها فرصت طلایی استان هستند و دست نیاز من به سمت آنها دراز است.
بدهی میلیاردی ادارات به رسانهها
محمود حیدری مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان جنوبی هم در این جلسه عمده درخواست رسانهها را بدهی ادارات به رسانهها اعلام کرد و گفت: بالغ بر پنج میلیارد تومان ادارات به نشریات مکتوب و پایگاههای خبری بدهکارند.
وی عدم اشتراک روزنامههای استان توسط ادارات، تامین اعتبار ساخت طبقه دوم و سوم خانه مطبوعات استان، فرسودگی تجهیزات رسانهها و عدم بضاعت رسانهها در به روزرسانی آن، مهاجرت نیروی انسانی از حوزه رسانه و لزوم پیوست رسانه در اجرای پروژههای ملی و استانی را از جمله مطالبات اهالی رسانه اعلام کرد و موفقیت استان را در گرو تعامل مدیران با رسانهها دانست.
توصیه به مطالعه نامه حضرت امیر به مالک اشتر
حسین خسروی چاهک مدیر مسوول پایگاه خبری خاورستان هم از استاندار خراسان جنوبی خواست به رسانهها اعلام کند در مصاحبه وزارت کشور چه برنامههایی ارائه کرده است که رسانههای استان بتوانند آن را پیگیری کنند.
وی افزود: تابستان ۱۴۰۴ بعد از گذشت خزان و بهار انتصابات، زمان مناسبی برای بررسی مطالبات و عملکرد مسؤولان است.
وی با اشاره به ارادت ریاست جمهور به مولا علی علیهالسلام، استاندار خراسان جنوبی را به مطالعه هفتگی نامه ۵۳ نهجالبلاغه سفارش کرد و شاه کلید توسعه استان راه "راه" اعلام کرد و یادآور شد: شنیدن صدای سوت قطار در دوران خدمت شما در استان خراسان جنوبی باعث خواهد شد که برای همیشه در اذهان مردم ماندگار شوید.
فاطمه زهرا قاسمی نماینده خبرنگاران هم خواستار حمایت دوجانبه استاندار و رسانهها شد و گفت: تشکیل یک کارگروه برای توسعه راهبردهای حوزه رسانه استان و پرداخت تسهیلات از دیگر مطالبات است.
بر اساس این گزارش، توجه به اقتصاد رسانهها، تامین نقدینگی خرید کاغذ، تربیت نیروی انسانی، برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه مدیران و روابط عمومیها از دیگر مطالبات مدیران رسانه از استاندار خراسان جنوبی بود.
نظر شما