گردشگری تقویت کننده حس تعلق به کشور و افتخار به توانمندی‌های ملی است

عسکری گفت: گردشگری علاوه بر ایجاد شناخت و کسب تجربه، حس تعلق به کشور و افتخار به توانمندی‌های ملی را تقویت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، نوربخش عسکری، امروز (۲۱دی) در دومین نشست دبیرخانه توسعه گردشگری استان‌های اصفهان، قم و مرکزی که به میزبانی دلیجان برگزار شد، با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری صنعتی؛ فرصتی است که در کشور مغفول مانده گفت: توسعه گردشگری صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بسیاری از کشورهای خارجی سال‌هاست از ظرفیت‌های گردشگری صنعتی بهره‌مند هستند.

این مقام مسئول  اظهار داشت: گردشگری علاوه بر ایجاد شناخت و کسب تجربه، حس تعلق به کشور و افتخار به توانمندی‌های ملی را تقویت خواهد کرد و ما باید به درستی از آن حفاظت کرده و به آیندگان انتقال دهیم.

عسکری با تاکید بر اینکه گردشگری صنعتی تنها به حوزه صنعت محدود نمی‌شود، ادامه داد:  این مهم تمامی بخش‌های از جمله کشاورزی، تاریخی، هنری و ... را نیز در برمی گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: با تشکیل کنسرسیوم های اقتصادی در استان مرکزی، می‌توان از ظرفیت‌های گوناگون استفاده و از امکانات سایر استان‌ها برای توسعه کشور بهره بگیریم.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به اینکه استان مرکزی رتبه اول تنوع صنعتی را دارد، اظهار داشت: این استان می‌تواند با برگزاری جلسات مشترک در حوزه‌های اقتصادی، ارتباطات، و بازرگانی با سایر استان‌ها، به بهره‌وری بیشتر دست یابد.

حفظ و حراست از میراث‌فرهنگی وظیفه همگانی است

گردشگری تقویت کننده حس تعلق به کشور و افتخار به توانمندی‌های ملی است

ایوب درویشی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی اصفهان، نیز در این جلسه ضمن تقدیر از تشکیل جلسه  به جاذبه های کردشگری در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: زاینده رود رگ حیات کشور، میراث  ملی و میراث گردشگری است که اگر مشکلی برای این رود ایجاد شود برای کل کشور مشکل ایجاد خواهد شد.

وی افزود: ما وظیفه داریم این میراث گرانقدر که به دستمان رسیده را حفظ و حراست کنیم و به آیندگان تحویل دهیم.

این مقام مسئول  با بیان اینکه همدلی چهار استان در بخش گردشگری و صنعتی بسیار ارزشمند است، ادامه داد: باید ابتدا خودمان ایران عزیزمان را بشناسیم تا بتوانیم آن را به دیگران نیز بشناسانیم که بخش بزرگی از آن بر عهده مدیران فرهنگی و گردشگری است.

درویشی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم با هم افزایی و همگرایی بتوانیم سرمایه هایمان را چند برابر کنیم، گفت: سرمایه اجتماعی، گوهر گرانبهایی است که در جامعه ایران به آن نیازمند هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان ادامه داد: در بخش اجتماعی نیازمند این هستیم که تلاش کنیم عناصر وحدت بخش را بیشتر کنیم تا بتوانیم از گردشگران و میهمانان خارجی  به خوبی استقبال کنیم.

این مقام مسئول بخش گردشگری را بخش پیشران دانست و اظهار داشت: استان اصفهان در بخش‌های گردشگری کشاورزی، هنری ،کویر، صنایع دستی و ...   پیشران است. 

وی با اشاره به اینکه از ۶۰۰ رشته صنایع دستی در دنیا، تعداد ۳۰۰ رشته در ایران است، بیان کرد: ۱۹۶ رشته آن در اصفهان است و هنرمندان به آن اشتغال دارند.

درویشی بیان کرد: این کشور ظرفیت مذهبی تاریخی تمدنی و ... دارد و ما باید هوشیار باشیم و با شناساندن آن ها بهترین استفاده را از زمینه های طبیعی بکنیم.

معاون سیاسی استانداری اصفهان ادامه داد: ما امروز باید به سوی وابستگی متقابل گام برداریم و با ایجاد هم‌افزایی، داشته هایمان را کنار هم بگذاریم تا جاذبه هایمان بیشتر شود. برای اینکه این حرکت را به حرکت اقتصادی سود آورد کنیم نیازمند زیرساخت ها هستیم.

کد خبر 1798338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha