به گزارش خبرگزاری شبستان، «ابراهیم سیسان»، داور جشنواره عکس هدایت پرداختن آگاهانه و هنرمندانه به میراث ناملموس فرهنگی که شامل فرهنگ، آداب، رسوم و باورهاست را حرکتی ارزشمند دانست و افزود: فرهنگ ظلم ستیزانه عاشورا همواره قابل رصد بوده و واجد ارزش ثبت و ماندگاری به وسیله هنرمندان عکاس است.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و انجمن عکاسی گفت: این تفاهم نامه بر محورهمکاری های متقابل انجمن عکاسی سازمان میراث فرهنگی و دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در زمینه هنر عکاسی شکل گرفته است.
سیسان ادامه داد: هم افزایی سازمان های طرفین این تفاهم نامه با توجه به امکانات و پتانسیل های قابل ملاحظه هر دو طرف می تواند چشم انداز روشنی را در زمینه عکاسی آیینی شکل بدهد.
این داور جشنواره عکس هدایت با اشاره به برگزاری جشنواره عکس هدایت در دوره های گذشته در دماوند افزود: این برنامه جزو برنامه های برتر جشنواره امامت و مهدویت بوده است و مخاطبان بسیاری را جذب خود کرده است و امیدوارم برگزار کنندگان و مدیران ساعی این جشنواره نسبت به اطلاع رسانی و نشر گسترده اخباراین جشنواره اهتمام ویژه ای داشته باشند تا طیف مخاطبان بیشتری با آن اشنا بشوند.
وی افزود: به عنوان عضوی از جامعه عکاسی کشور انتظاردارم در جشنواره عکس هدایت شاهد آثار بدیع، نگاه هوشمندانه و خلاقانه و همچنین تفسیرهای زیبایی شناسانه هنرمندان عکاس کشور از متن فراخوان این رویداد فرهنگی و ارائه آن به شکل آثار فاخر در زمینه هنرعکاسی باشیم.
وی با بیان اینکه عکاسی آیینی ویژگی های منحصر به فردی دارد افزود: همین ویژگی ها در نظیم فراخوان جشنواره باید مورد توجه قرار گیرد تا بر جذابیت های این رویداد بیفزاید.
این عکاس برجسته بر بین المللی شدن جشنواره عکس هدایت تاکید کرد و گفت: با توجه به جهان شمول بودن عکاسی آیینی و مخاطبان آن پیشنهاد می کنم جشنواره در دوره بعدی به صورت بین المللی برگزار بشود.
گفتنی است؛ چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی وهنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می شود علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه نمایند.
نظر شما