به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد؛ دوره توانمندسازی خواهران بسیجی حوزههای علمیه کشور به یادبود شهید زهرا دقیقی با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از اساتید حوزههای علمیه خواهران، از امروز چهارشنبه۳ بهمن شروع و تا فردا پنجشنبه چهارم بهمن به مدت دو روز در تالار همایشهای مجتمع فرهنگی جوادالائمه(ع) مشهد ادامه دارد.
در این دوره تبیینی که با هدف ارتقای توانمندی اساتید خواهر بسیجی حوزههای علمیه سراسر کشور و با شعار نقش محوری اساتید خواهر حوزههای علمیه در جامعه زنان و ایفای نقش سازنده در مسائل نظام اسلامی برگزار شده است، آیتالله سیداحمد علمالهدی نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی، حجتالاسلام محمود محمدیشاهرودی رئیس سازمان بسیج طلاب کشور، سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجتالاسلام علی رضایی مسئول نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین حضور دارند.
سهل انگاری ما درجهادتبیین جای ظالم ومظلوم با عوض کرده است
حجتالاسلام محمود محمدی شاهرودی، رییس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیان در این مراسم گفت: بیش از ۲۳۰ هزار نفر عضو شبکه سازمانی بسیج طلاب در سراسر کشور هستند که حدود ۱۱۳ هزار نفر از آنها خواهران هستند.
وی افزود: در سند اعتلا و توانمندسازی بسیج که رهبر انقلاب چشمانداز توسعه کشور را در آن ترسیم کردهاند، چهار راهبرد دارد؛ اولاً تحقق ۸ تا ۱۰ میلیون جوان مؤمن انقلابی در حوزههای مختلف تربیتی و فرهنگی، دوماً تحقق هفت عرصه بیانیه گام دوم انقلاب، سوماً سرفصلهای اطلاعاتی و امنیتی و چهارم اعتلای ساختارهای سازمانی در بخشهای مختلف. رهبر معظم انقلاب بهصراحت تأکید دارند که این سند «باید» در دستورکار بخشهای مختلف اجرایی، فرهنگی و علمی سازمان بسیج مستضعفین باشد.
رییس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیان با تاکید بر لزوم جهاد تبیین تصریح کرد: تعلل و سهلانگاری ما در عرصه جهاد تبیین موجب شده است تا عدهای جای ظالم و مظلوم را نزد افکار عمومی عوض کرده و برای جا زدن آنها به جای یکدیگر تلاش کنند.
وی افزود: رسانههای معاند و شبکه های اجتماعی در حال تغییر و تحریف تاریخ هستند. از رضاخان که بیعرضهترین شاه کشور بود و مردم کشورش را رها کرده بود یک قهرمان ساخته اند! عدهای در شعارها، آرزوی شادی برای روح این دیکتاتور میکنند و این نشانگر آن است که ما در زمینه جهاد تبیین خوب عمل نکرده و جنایات او را به مردم نگفته ایم.
رییس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیان با تاکید بر لزوم دمیده شدن روح امید در جامعه گفت: امیدآفرینی لازمه جامعه امروز است و این امر نیز بدون عمل محقق نمیشود. جهاد تبیین، امیدآفرینی، جهاد علمی و خدمت رسانی اصلیترین کار شبکه نخبگانی حوزه علمیه است.
اهمیت جلسات روضه خانگی
وی با انتقاد از کم توجهی به روضههای خانگی اظهار کرد: برخی گمان میکنند چون در سطوح بالای حوزه علمیه هستند اداره جلسات روضه خانگی، کسر شأن آنها است در حالی که باید به این کار افتخار کرد.
حجتالاسلام محمدی شاهرودی گفت: تشکیل شبکه طلاب در بخشهای مختلف خواهران و برادران، مهمترین گام برای تحقق هر چشمانداز است. پس از این، توسعه و تقویت زمینههای نقشآفرینی مؤثر و همهجانبه روحانیون و طلاب در اقشار مختلف بسیج ضرورت پیدا میکند تا زبان دین از لسان عالم دین شنیده شود.
وی در پایان یادآور شد: نقطه غایی و هدف نهایی همه برنامهریزیها نیز تربیت نیروی انسانی توانمندی است که بتوان آن را افسر جوان جنگ نرم و محققکننده راهبردهای مهم انقلاب اسلامی برشمرد.
نظر شما