به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام حسینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در شورای آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه برای تعالی کشور سرمایه ای جزو نیروی انسانی نداریم و آموزش و پرورش محل تربیت منابع انسانی است، گفت: اگر کار آموزش و پرورش درست انجام نشود در سایر عرصه ها نیز توفیقی نخواهیم داشت.
وی به ظرفیت ها و توانایی های حوزه تعلیم و تربیت در کشور اشاره کرد و گفت: حیف است با این توانمندی ها نظام تعلیم و تربیت مطلوب نداشته باشیم.
امام جمعه زنجان با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آغوش خود را برای تجربه ظرفیت ها باز کند، اظهار کرد: هر چه جلسات شورای آموزش و پرورش عقبه قوی تر و کارشناسی تر داشته باشند موجب خروجی مطلوب نیز می شود و برگزاری جلسه شورا صرفا به یک کار نمادین تنزل پیدا نمی کند.
وی با بیان اینکه مساله آموزش و پرورش در اولویت کارها قرار گیرد، گفت: کشور پیشرفت کرده و متوقف نبوده است اما هر چه عملکرد آموزش و پرورش دقیق باشد آینده کشور نیز روشن تر خواهد بود.
استاندار زنجان نیز در سخنانی افزود: در پروژه های نهضت ملی مسکن استان نیاز است که ۴۰ مدرسه برای تامین فضای آموزشی در این مناطق و محدوده ها ساخته شود.
محسن صادقی همچنین به کمبود فضای آموزشی در شهرک اقماری شهر زنجان و برخی دیگر از شهرستان های استان اشاره کرد و اظهار داشت: باید راه و شهرسازی به این موضوع ورود کند و ساخت مدارس در این مناطق در اولویت قرار گیرد.
استاندار زنجان گفت: یک هشتم اعتبارات فصل آموزشی استان تا کنون تخصیص پیدا کرده است و نیازمند جهش تخصیص اعتبارات در مدت باقیمانده هستیم.
صادقی به موضوع کمک خیرین و صنایع در ساخت مدارس اشاره کرد و افزود: تامین منابع جدید از محل کمک خیرین و صنایع در ساخت مدارس مستلزم بسترسازی فرهنگی است.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اجرای مصوبات شورای آموزش و پرورش استان قابل قبول ولی کافی نیست، گفت: به دلیل شان تصمیم گیری داشتن شورای آموزش و پرورش باید دستورهای آن به صورت مسأله محور مطرح و کمیته ای هم برای پیگیری مصوبات شورا تعیین شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در سخنانی با بیان اینکه سال گذشته سه جلسه شورای آموزش و پرورش در استان برگزار شد که پایین ترین تعداد در کشور بود، گفت: امسال چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان برگزار شده است و از ۵۰ مصوبه این شورا، ۳۸ مصوبه اجرا و ۱۲ مصوبه آن نیز در حال پیگیری است.
ذبیح الله تاراسی افزود: شورای آموزش و پرورش استان صرفا جلسه اداری نیست بلکه میثاقی برای ساختن آینده آموزش و پرورش و دانش آموزان است.
وی به آسیب شناسی جلسه های شورای آموزش و پرورش در استان اشاره کرد و افزود: بهره گیری از نظرات اساتید و مدیران و هم افزایی فکری برای حل مشکلات جزو نقاط قوت این شوراست ولی عدم برگزاری جلسات ماهانه چه در استان و شهرستان ها، عدم تعامل برخی دستگاهها در اجرای مصوبات و عدم حضور شخص مدیر دستگاهها از جمله نقاط ضعف این شورا در استان است.
تاراسی بر الزام دستگاهها به اجرای مصوبات شورای آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: لازم است ارایه گزارش از اقدامات دستگاهها در تیپ شورا باشد.
نظر شما