سرهنگ «نعمت الله طاهرزاده» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان به پروندههای جرایم فضای مجازی و کلاهبرداریهای رایانهای در استان اصفهان اشارهکرد و اظهار داشت: عمده کلاهبرداری و سودجوییها در معاملات این حوزه صورت می گیرد که افرد به دلیل اعتماد بیجا و پرداخت بیعانه بدون پشتوانه دچار مال باختگی شدهاند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان با بیان اینکه پلیس فتا در شناسایی سارقین اقدام کرده، افزود: جرایم رایانهای در این استان نسبت به سال گذشته ۸ درصد افزایش یافته و از طرفی هم کشفیات این حوزه ۱۳ درصد رشد پیدا کرده است.
وی ادامه داد: هوشیاری کاربران و شناخت درگاههای دارای مجوز و مجاز برای خرید در کاهش مال باختگی و خسارت موثر بوده و از طرفی از تهدیدها و آسیب های بدافزارها نیز در امان خواهند بود.
طاهرزاده با بیان اینکه پیامکهای جعلی همچنان گرفتاری ایجاد می کند، تصریح کرد: سرشماره پیامکی سازمانهای دولتی و خدماتی شناسه خاص و شماره اختصاصی دارد ولی در پیامهای جعلی از طریق سرشمارههای ناشناس ارسال میشود.
وی یادآورشد: آموزشهای زیادی در این خصوص برای شهروندان در فضای مجازی، جلسات آموزشی عمومی و رسانهای انجام شده اما عدم هوشیاری منجر به قربانی شدن افراد خواهد شد به همین دلیل افراد باید نسبت به موضوعات ایمنی تلفنهای همراه هوشمند آگاه باشند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان با بیان اینکه برای آگاهی بخشی و پیشگیری از جرائم اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی جلسات آموزشی توسط کارشناسان این پلیس تخصصی برگزار میشود، خاطرنشان کرد: مساجد یکی از مراکز برگزاری دورهها در سطح شهرها و روستاها است و با دعوت از کارشناسان پلیس فتا این اقدام صورت میگیرد.
وی افزود: آموزش و هشدارهای پلیس فتا باید جدی گرفته شود تا کاربران در مواقع ضروری دچار مشکل نشوند و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ فوریت های پلیس فتا در هنگام بحران کمک کار افراد خواهد بود.
نظر شما