توجه به آموزش و پژوهش در شهرداری ها مغفول مانده است

معاون اداره کل بازرسی استان قزوین گفت: آموزش و پژوهش در شهرداری ها از اهمیت فراوانی برخوردار بوده ولی به لحاظ تراکم وظایف، در این دستگاه ها کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، ابوالفضل خمسه، معاون اداره کل بازرسی استان قزوین در جمع مدیرعامل و کارکنان سازمان همیاری شهرداری های استان بیان کرد: سازمان همیاری در اجرای ماده 84 قانون شهرداری ها تأسیس شده است و با دارا بودن شخصیت حقوقی مستقل، وظیفه خودکفایی شهرداری های عضو را بر عهده دارد.
 

وی ادامه داد: تجمیع امکانات و سرمایه های کوچک و پراکنده، ایجاد درآمدهای ناشی از تولید، فعالیت های اقتصادی و خدماتی و نیز اهتمام در کاهش اتکای شهرداری ها به عوارض از مهم ترین وظایف و اهداف سازمان همیاری در راستای خودکفایی شهرداری ها است.
 

معاون اداره کل بازرسی استان قزوین با اشاره به تنوع فعالیت های سازمان همیاری عنوان کرد: پشتیبانی شهرداری های عضو در بخش های متنوع آموزشی، ارائه مشاوره مالی، اداری، فنی و حسابرسی، تأمین نیازمندی های شهری و تأسیسات مورد نیاز عمومی و انجام فعالیت های عمرانی در قالب عملیات پیمانکاری عمومی و تخصصی از عمده فعالیت های این سازمان است.
 

وی افزود: اجرای فعالیت های تولیدی و خدماتی در بخش های مختلف صنعتی و معدنی، فعالیت در بخش حمل و نقل عمومی، جاده ای و ریلی، فعالیت های ایرانگردی، جهانگردی و گردشگری و همچنین ارائه خدمات نرم افزاری و سخت افزاری رایانه ای از دیگر این وظایف این مجموعه است.
 

خمسه خاطر نشان کرد: آموزش و پژوهش در شهرداری ها از اهمیت فراوانی برخوردار بوده ولی به لحاظ تراکم وظایف، در این دستگاه ها کمتر مورد توجه قرار گرفته است و تشکیل شوراهای آموزشی و پژوهشی در سازمان همیاری ها با جلب همکاری مراکز علمی همراه با تدوین برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت برای شناسایی و ارائه آموزش های تخصصی، کاربردی و عمومی به کارکنان شهرداری ها بیشتر از قبل ضروری و لازم است.
 

وی با اشاره به نقش سازمان بازرسی کل کشور در حمایت از سرمایه گذاری و تولید گفت: سازمان بازرسی با راه اندازی و تشکیل دفتر حمایت از سرمایه گذاری در سال های گذشته، تلاش کرده است تا از این طریق از تولید و خصوصی سازی حمایت کرده و با استفاده از تمام ظرفیت های قانونی خود، موانع و مشکلاتی را که در مسیر سرمایه گذاری در دستگاه های اداری کشور وجود دارد شناسایی و آنها را مرتفع کند.
 

معاون اداره کل بازرسی استان قزوین اعلام کرد: یکی از اهداف تأسیس سازمان های همیاری، ایجاد درآمدهای ناشی از تولید، فعالیت های اقتصادی و خدماتی است و سازمان همیاری شهرداری ها باید با توسعه توان فنی و اجرایی و با همت و تلاش اعضای خود در راستای عملیاتی کردن سیاست های سازمانی گام های بلندی برای جلب و جذب سرمایه گذار بردارد.
 

وی اظهار کرد: کاهش فرآیندهای مربوط به صدور مجوزهای لازم و حمایت از سرمایه گذار تا بهره برداری کامل پروژه از مطالبات عمومی سرمایه گذاران است و سازمان همیاری با توجه به ترکیب شورای سازمان، هیئت مدیره و اعضای آن و استفاده از توانمندی کمیته های تشکیل شده در استان می تواند نقش مؤثری در زمینه حمایت از سرمایه گذاران همراه با تکریم آنان ایفاء کند.
 

خمسه یادآور شد: اطلاع رسانی شفاف و مستمر از تمامی اقدامات به عمل آمده و فرصت های سرمایه گذاری پیش رو باعث جلب و جذب سرمایه گذاران و نیز تداوم، پایداری و توسعه همکاری های بیشتر می شود.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل بازرسی استان قزوین، وی ادامه داد: با توجه به حجم بالای فعالیت های اقتصادی، تولیدی و خدماتی سازمان همیاری، مسئولان مالی، حسابرسی و تصمیم گیر در رسیدگی به حساب های سود و زیان، تفریق بودجه و نظارت بر اجرای صحیح مقررات مربوطه باید دقت بیشتری معمول کنند تا شاهد رشد مثبت و منطبق با قانون تراز نامه سازمان باشیم.
 

معاون اداره کل بازرسی استان قزوین یادآور شد: دقت بیشتر در انعقاد قراردادها و انجام هزینه ها موجبات رشد بیشتر شاخص مالی را فراهم می آورد.
 

پایان پیام/

کد خبر 180176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha