به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «ایثار»، محمد کرم اللهی، دبیر جشنواره و مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست که در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد، ضمن گرامیداشت مراسم تشییع سید مقاومت، «سید حسن نصرالله»، گفت: همدلی خود را با دلهای پاک و متاثر آزادگان لبنان ابراز میکنیم، انسانهایی که در دفاع از صداقت شیعه بر دستان آزادگان تشییع میشوند و راه و فرهنگ مبارزه، ایثار و شهادت را جاری و ساری میکنند.
وی افزود: در تئاتر ایثار ۲۳۸ اثر به دبیرخانه واصل شد، در بخش خیابانی ۱۱۱ اثر و صحنهای ۱۲۷ اثر، که از این تعداد ۱۷ اثر از ۱۲ استان و ۱۶ شهرستان برای مرحله نهایی شامل هشت اثر بخش صحنهای و ۹ اثر در بخش خیابانی پذیرفته شدند.
وی افزود: آثار بخش صحنهای طبق تقویم اجرایی، در تالارهای مهر و ماه روی صحنه میروند و محوطه میدان انتظار ولیعصر و مدارس شاهد تهران را برای اجرای نمایشهای خیابانی در نظر گرفتهایم. امکان برگزاری و اجرای تئاتر خیابانی در دیگر مکانها نیز قابل بررسی است.
کرم اللهی با بیان اینکه جلسات نقد و بررسی در سالن مهرداد اوستا با حضور رضا آشفته و کارگاه آموزشی با حضور سعید اسدی در چهار روز برگزار میشود، ادامه داد: در مرحله نهایی در بخش صحنهای محمد باقر قهرمانی، امیر دژکام و رحمت امینی آثار را ارزیابی میکنند.
وی اضافه کرد: مجید امرایی، فرزاد دلفان و بهمن صادق حسنی بخش خیابانی را داوری میکنند.
حسین نصرالله نیز در این نشست خبری، ضمن گرامیداشت و عرض تسلیت به مناسبت تشییع پیکر شهیدان مقاومت اظهار داشت: هنر تنها زبان مشترک ادیان است، اگر هر حکومتی فرهنگ، دین و مذهب خود را به هنر تجهیز کند میتواند ماندگاری خود را تضمین کند.
وی افزود: طی سه سال اخیر رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران با برگزاری جشنوارهها توجه ویژه به هنر بوده است، امیدواریم میزبان خوبی برای هنرمندان باشیم و اختتامیه این جشنواره نیز در روز جمعه خاطرهانگیز برگزار شود.
نصرالله ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران توانسته سه دوره فصل واره فرهنگی و هنری ایثار برگزار کند و در برنامه آبروی کوچهها با پدر و مادرهای شهدا در محل زندگی آنها مصاحبه شده و امسال نیز ۲۶ قسمت این برنامه در ماه رمضان قبل از اذان از صدا و سیما پخش میشود.
رئیس ستاد برگزاری جشنواره و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران، برگزاری شب شعر، برگزاری بیست و نهمین تئاتر استان که چهار اثر از آن به جشنواره فجر راه یافت، تولید و ساخت فیلم دست ناپیدا که اکنون در حال اکران است را از اقدامات این اداره کل برشمرد و تاکید کرد: این اقدامات جایگاه اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران را نشان میدهد.
نصرالله با بیان اینکه داوران در حال بررسی آثار هستند، گفت: سه اثر از شهرستانهای شهریار و پاکدشت به جشنواره راه یافتند.
در پایان این نشست خبری تعدادی از خبرنگاران حاضر در نشست، سوالات خود را پیرامون جشنواره مطرح کردند.

مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر ستاد برگزاری نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار گفت: این رویداد از ۶ تا ۱۰ اسفند به مدت پنج روز در هشت سالن حوزه هنری و مدارس شاهد تهران برگزار میشود.
کد خبر 1805365
نظر شما