به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، حجت الاسلام موسی احمدی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، امروز دوشنبه (۶ بهمن) در همایش سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی۱۰۰ مگاواتی امیر کبیر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی الدین که نمادی از قدرت ایمان و استقامت بودند، گفت: شهر اراک شهر بسیار ارزشمندی از لحاظ صنعتی است و باید از فرصت وجود این صنایع بهره بگیریم.
وی با اشاره به اینکه اقدامات مجموعه صنایع استان برای کشور بسیار ارزشمند است، ادامه داد: بحمدالله امروز با تکیه بر داریی های خودمان و نیروهای توانمند، افکار، متخصصین و جوانان خودمان می توانیم کشور را اداره کنیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه امام فرمودند: ما می توانیم روی پای خود بایستیم و درون زا باشیم ادامه داد: امروز بحمدالله این مهم محقق شده و این نتیجه تلاش نخبگان و دانشمندان جوان ایرانی است.
حجت الاسلام احمدی اضافه کرد: بحمدالله امروز مهندسی معکوس در حال انجام است و در پالایشگاه ها و دیگر صنایع مهندسینمان پای کار هستند، در بخشی از موارد همواره نیازمندیم ولی امروز جهش های خوبی در حال انجام است که اینها سبب امید در جامعه شده است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: صاحبان صنایع صاحبان ثروت و اندیشه هستند که کشور را اداره و مدیریت می کند و از اهمیت آن همین بس که رهبر انقلاب خود شخصا در نمایشگاه صنعت شرکت و پای صحبت های صنعتگران و بخش خصوصی نشیته و به دغدغه ها، مطالبات و خواسته های بخش خصوصی گوش دادند.
وی با تاکید بر اینکه امروز بخش خصوصی باید ورود پیدا کند تا بتوانیم در کنار هم مشکلات کشور را حل کنیم، ادامه داد: اگر امروز سخن از ناترازی انرژی به زبان می آوریم سخن امروز نیست سخن ماه ها و سال های قبل است.
حجت الاسلام احمدی به آسیب شناسی در حوزه انرژی پرداخت و گفت: در برنامه سوم توسعه هدفگذار ۵۰۰ مگاوات بود اما به صد مگاوات رسیدیم، در برنامه چهارم یک هزار مگاوات هدفگذاری بود که به ۲۰۰ مگاوات رسیدیم، در برنامه پنج، پنج هزار مگاوات هدفگذاری شد که به ۳۰۰ مگاوات رسیدم و در برنامه ششم، پنج هزار مگاوات بود که به ۹۰۰ مگاوات رسیدیم و در برنامه هفتم ۱۲ هزار مگاوات هدفگذاری شد.
این مقام مسئول با توجه به آمار استفاده از انرژی های فسیلی، بیان کرد: نگاه کمیسیون انرژی در رابطه با بحث انرژی تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی نگاه بلند، حمایتی و قطعی است.
حجت الاسلام احمدی در ادامه با اشاره به کمبود بارش ها به ویژه در سال های اخیر، گفت: بخاطر کمی بارش ها که داشتیم چشم اندازه خوبی برای تامین برق از طریق نیروگاه های برق آبی نداریم، نیروگاه های حرارتی هم وضعیت خوبی نداریم و ما باید سراغ انرژی تجدیدپذیر و خورشیدی برویم.
وی با بیان اینکه رئیس مجلس دستور به ایجاد قرار گاه رفع ناترازی انرژی را داده اند و این قرارگاه با عضویت وزاری نفت، صمت و نفت تشکیل شده تا بتوانیم در راستای رفع ناترازی انرژی برنامه ریزی کنیم، اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم در کنار بخش خصوصی و وزارتخانه حضور یافته و به رفع مشکلات بپردازیم.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: میثاق ما با دولت اجرای قانون هفتم توسعه و قانون مانع زدایی در توسعه برق است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه امروز مجلس و دولت با تمام قوا در کنار شما صنعتگران و بخش خصوصی قرار گرفته و حمایت می کند، گفت: شما عزیزان مسیر درستی را انتخاب کرده اید چرا که تنها راه برون رفت از مشکل ناترازی انرژی همان بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر و خورشیدی است.
نظر شما