به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، ۱۸ اسفندماه بزرگداشت سی و دومین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور است که این رویداد امسال در استان اصفهان حال و هوای ضیافت داشت.
ضیافت افطار که به سبب همزمانی این مناسبت با ماه مبارک رمضان بود و ضیافت اشتراک تجربهها با عنوان تجربه نگاری فرهنگی و هنری توام با یکدیگر و با حضور یکصد مدیر مسئول و فعال فرهنگی کانونهای مساجد کشور برگزار شد.
تجربه نگاری بچههای مسجد تنها محور این برنامه نبود بلکه مسئولان استانی نیز تجارب خود را به اشتراک گذاشتند که از جمله آن تجربه توسل به اهل البیت(ع) از زبان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان بود.
توسل به اهل البیت به ویژه حضرت زهرا(س) در کار فرهنگی
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان که با حضور در رویداد تجربه نگاری به مناسبت ۱۸ اسفند، به تلاش های بچه های مسجد اشاره و این اقدامات را برای توسعه فرهنگی جامعه مهم خواند.
سید مهدی سیدیننیا دست یابی به مسجد طراز اسلامی و آنچه از صدر اسلام تاکنون در خصوص این مراکز دینی مورد توجه بوده را مهم برشمرد و گفت: در حکومت حضرت ولیعصر(عج) نیز مسجد پایگاه حاکمیت و مرکز تصمیم گیری خواهد بود.
وی با بیان اینکه در بعضی از مناطق فعالیت مساجد کاهش یافته، خاطرنشان کرد: باید کارکردهای این مراکز دینی توسعه و رونق پیدا کند.
سیدیننیا تجربهنگاری را اصلی مهم برشمرد و افزود: تیمهای فعال مساجد برای فعالسازی دیگر کانون ها و مراکز دینی وارد میدان شده و تجارب خود را برای موفقیت در کار بیان کنند.
وی به تجربه فعالیتهای فرهنگی خود نیز اشاره کرد و گفت: در دوران جوانی و انجام فعالیتهای مردمی فرهنگی و مذهبی توسل به ائمه معصومین(ع) به ویژه حضرت زهرا(س) هیچ گاه فراموش نشده و آغاز طرحها و برنامهها با این محوریت بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: چنین اقدامی به موفقیت و ماندگاری کارها کمک کرده و امروز نیز بچههای مسجد از این ظرفیت بهره ببرند.
آیندهنگری لازمه فعالیت بچههای مسجد
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان به اهمیت فعالیت در مراکز دینی اشاره کرد و گفت: این اقدامات بسیار مهم بوده و باید بچههای مسجد نسبت به انجام فریضه های دینی به خصوص نماز جماعت توجه ویژه داشته باشند.
محمدتقی محمدیان تمام تلاش کانونهای فرهنگی و هنری را برای رسیدن به پویایی مسجد و آبادگری این پایگاه دینی دانست و افزود: در این میان نیاز به تقویت معارف و معنویت در درون خود است و مصمم به متون اعتقادی باشند و پیشتاز در انجام فرائض باشند.
وی ادامه داد: اعضای کانونهای فرهنگی و هنری بیشترین استفاده را از معنویت مسجد ببرند و در خودسازی خود تلاش ویژه داشته باشند.
دغدغهمندی فرهنگی برآیند تجارب موفق بچههای مسجد
مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد که در این رویداد تجربه نگاری فرهنگی به ارائه گزارش پرداختند، دغدغهها، راهکار و برنامههای موفق را به اشتراک گذاشتند.
برآیند همه این تجارب حاکی از دغدغه مندی فعالان فرهنگی و هنری مساجد بوده که پای در عرصه نهاده و موفقیت هایی را به ارمغان آوردهاند.
نظر شما