فعال‌سازی ظرفیت ۱۲۰ مسجد دانشگاهی در آزاداندیشی و مقابله با جنگ شناختی

حجت الاسلام رستمی با اشاره به فعالیت ۱۲۰ مسجد دانشگاهی در کشور، گفت: تلاش ما این است که از ظرفیت مساجد دانشگاهی برای برپایی کرسی‌های آزاداندیشی و مطالبه رهبری برای مقابله نرم افزاری با جنگ شناختی دشمن استفاده کنیم.

حجت الاسلام «مصطفی رستمی»، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت بیش از ۱۲۰ مسجد دانشگاهی در کشور، اظهار کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی، انس جریان علمی و معنوی کشور و اهتمام به موضوع تاسیس مساجد دانشگاهی است، که این نشان‌دهنده نهادینه شدن دین و گرایش به معنویت در میان دانشگاهیان کشور است.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها با اشاره به اینکه اولین مسجد دانشگاهی کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران تاسیس شد، بیان کرد: اوج توسعه مسجد در دانشگاه‌های کشورمان همانند خود دانشگاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است و در حال حاضر اکثر مساجد دانشگاهی هر ساله اعتکاف دانشجویی را با شکوه و استقبال گسترده دانشجویان برگزار می کنند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه دانشگاه‌های بزرگ کشور از مسجد باشکوه و معظم برخوردار هستند و اگر دانشگاهی هم مسجد نداشته باشد، از نمازخانه شاخص برخوردار است، اما تلاش ما این است که دانشگاه‌ها از مسجد برخوردار شوند، چراکه مسجد ویژگی‌هایی دارد که نمازخانه نمی‌تواند جای آن را بگیرد. اما به دلیل محدویت‌ها و موقت بودن فضا و نیز توجه به اقتضائات و حرمت ساخت مسجد گاهی مواقع ناچار به ساخت نمازخانه در دانشگاه‌ها می‌شویم.

حجت الاسلام رستمی با اشاره به فعالیت کانون‌های قرآن و عترت در مساجد دانشگاهی، خاطرنشان کرد: در مساجد دانشگاه‌ها کانون‌های قرآن و عترت در محورهای ایثار، هیأت، قرآن و نهج البلاغه، خیریه هم فعالیت می‌کنند که فعالیت‌شان متمایز از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تحت نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

تلاش برای موضوع مقابله نرم افزاری با جنگ شناختی دشمن در دانشگاه‌ها 

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها در ادامه با اشاره به رویکرد این نهاد برای مقابله با جنگ نرم دشمن، گفت: در راستای پیگیری مطالبه رهبری بنا داریم جلسه ای با حضور روسای دانشگاه‌های تهران و مسولان نهاد نمایندگی با موضوع مقابله نرم افزاری با جنگ شناختی دشمن برگزار و راهکاه‌های لازم پیرامون وظیفه دانشگاه‌ها در این موضوع را بررسی نماییم. چراکه در این زمینه جریان دانشگاهی کشور باید همیشه پیشتاز باشند.

اهتمام به کرسی های آزاداندیشی

 حجت الاسلام رستمی همچنین با اشاره به برنامه دانشگاه‌ها پیرامون کرسی‌های آزاداندیشی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر گسترش فضای مجازی قید و بندهای گفتگو را برداشته و موجب شده است که جذابیت‌های فضاهای حضوری کم شود، از طرفی کمکاری‌های ما متولیان و نیز ایجاد محدویت و قالب‌های سختگیرانه موجب شده تا حدودی جلسات کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها کمرنگ شود، اما با این وجود چندین سال است که در وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی لیگ کرسی‌های آزاداندیشی برگزار می‌کنند که فقط از دانشگاه آزاد اسلامی ۲۰ هزار دانشجو در کرسی‌های مناظره شرکت کرده‌اند.

کد خبر 1808060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha