به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه، حجت الاسلام حبیب الله غفوری امروز جمعه ۲۴ اسفند ماه در خطبه های نماز جمعه کرمانشاه با اشاره به اینکه اهل تقوا در لحظهای که دچار وسوسه میشوند، متوجه آن شده و بلافاصله طلب آمرزش میکنند، گفت: فرشتگان الهی نیز اگر ببینند که بندهای پس از خطا متذکر میشود و استغفار میکند، آن گناه را ثبت نمیکنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه افزود: شیطان همیشه در کمین است و بعد از گمراه کردن انسانها، آنها را به سستی و بیبصیرتی متهم میکند. اما انسان با تقوا متوجه این فریبها شده و سریعاً از مسیر گناه بازمیگردد.
وی با اشاره به ولادت امام حسن (ع) و توجه اکرام نیازمندان، خاطر نشان کرد:نیمه ماه مبارک رمضان میلاد امام حسن مجتبی (ع) است و این روز به عنوان «روز اکرام و تکریم خیرین» نامگذاری شده و باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
خطیب جمعه کرمانشاه تصریح کرد: امام حسن (ع) در کمالات انسانی یادگار پدر و نمونه کامل جدّ بزرگوار خود بود و آن حضرت در طول عمر خویش، دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج و سه بار نیز ثروتشان را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.
حجت الاسلام غفوری اظهار کرد: در این ایام که همزمان با عید نوروز است، نباید از نیازمندان و خانوادههای بیبضاعت غافل شویم. خداوند در قرآن یکی از نشانههای اهل تقوا را انفاق از آنچه که به انسان روزی داده است، معرفی کرده و این سنت باید در میان مؤمنان گسترش یابد.
وی با اشاره به ۲۹ اسفند سالروز صنعت ملی شدننفت، گفت: این حرکت نشان داد که یک قیام ملی میتواند کشور را به استقلال برساند، اما از سوی دیگر، دخالتهای بیگانگان و نفوذ عوامل استعمار باعث شد این دستاورد از بین برود و با کودتای آمریکاییها، زحمات ملت ایران به هدر برود همچنین باید از این رویداد تاریخی درس بگیریم که وحدت ملی، هوشیاری در برابر نفوذیها و مقاومت در برابر استکبار، کلید حفظ دستاوردهای انقلاب است.
حجت الاسلام غفوری با اشاره به تقارن شبهای قدر، به ویژه شب نوزدهم ماه رمضان که مصادف با ضربت خوردن امام علی (ع) با ایام نوروز، افزود: این یک فرصت معنوی برای تقرب الهی و طلب مغفرت است و از مردم خواست که با حضور پرشور در مساجد و محافل مذهبی، از فضائل شبهای قدر بهرهمند شوند و در کنار دعا و استغفار، برای رفع مشکلات کشور نیز دعا کنند.
خطیب جمعه کرمانشاه گفت: شب قدر از شبهای باعظمت و با اهمیت سال بوده که قلمها در وصفش ناتوان، زبانها در توصیفش قاصرند و عقل در فهم آن مبهوت و درمانده است همچنین شبی شکوهمند به سبب نزول قرآن: «إِنَّآ أَنزَلْنَهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ [قدر/۱] ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم.» و شبی بزرگ که پیامبر خدا (ص) آن را چنین ستوده است: «شَهرُ رَمَضانَ سَیِّدُ الشُّهورِ، و لَیلَةُ القَدرِ سَیِّدَةُ اللَّیالی؛ [۱] ماه رمضان، سرور ماهها و شب قدر، سرور شبهاست.» و امام صادق (ع) آن را «قلب» این ماه نامیده است: «قَلبُ شَهرِ رَمَضانَ لَیلَةُ القَدرِ؛ [۲] قلب ماه رمضان، شب قدر است.»
حجت الاسلام غفوری تصریح کرد: طبق آیه قرآن، شب قدر از هزار ماه برتر است. یک شب عبادت در این شبها برابر با یک عمر بندگی است. مردم باید این شبهای مهم را غنیمت بشمارند و از دعا، تلاوت قرآن و اطاعت خداوند غافل نشوند
نظر شما