مرتضی بامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار کرد: طرح اسماءالحسنی براساس دغدغه هایی که در مساجد از طرف مؤمنین و نمازگزاران و اهالی محل مطرح میشد، با هدف جمع آوری کتب ادیه و قرآن ها و مصحف های فرسودهای که در مساجد و حتی در خانه ها وجود دارد و حفظ حرمت آنها کار سختی بود و استفاده هم نمیشد و بلااستفاده بود طراحی واجرا شده است.
وی افزود: برای جمع آوری و استفاده مجدد از این کتب، باید یک اتفاق خوب و هدفمند و نظاممند صورت میگرفت و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان با همکاری سازمان مدیریت پسماند این مهم را رقم زد.
مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان گفت: تمام نکات شرعی، چه در حوزه تخمیر و امحای این کتب و یا تبدیل کردن آنها رعایت میشود و آن کتبی هم که قابلیت این را دارند که دوباره تعمیر و مورد استفاده قرار بگیرند نیز با صحافی و تعمیر مجدد به چرخه باز گردانده نیشوند.
وی تاکید کرد: نکته ای که وحود دارد بحث اطلاع رسانی این طرح است که باید به نحو احسن و به بهترین وجه ممکن انجام شود که این امر نیز بهعهده خبرگزاری ها و رسانه هاست. از مردم نیز درخواست میکنیم که قرآنهایی که دارند یا کتب ادعیه ای که اسماء های متبرکه دارند را به مساجدی که پایگاه اسماءالحسنی در آنها ایجاد شده تحویل بدهند تا از این طریق آن هایی که قابلیت بازگشت دارند یا تعمیر میشوند، مجدد قابل استفاده شوند و آن هایی هم که نیاز به تخمیر دارند و امحاء دارند با رعایت نکات شرعی بازتولید شوند.
مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان تصریح کرد: در مشهد ۳۰ پایگاه داریم که در فاز اول افتتاح شده اند و مردم میتوانند جهت تحویل کتب هایشان مراجعه کنند.
نظر شما