توزیع ۶۰ سری جهیزیه در بین زوجین نیازمند توسط خامیاران استان مرکزی

بخشی گفت: اهدای ۶۰ سری جهیزیه و ۳ سیسمونی به ارزش بیش از ۱۲میلیارد ریال به زوجین نیازمند از جمله خدمات شبکه خادمیاران استان مرکزی در سال گذشته بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، محمد بخشی، با اشاره به فعالیت شبکه خادمیاران رضوی در استان مرکزی، گفت: ارائه خدمت به مستضعفان و کمک به توسعه فرهنگ رضوی مهمترین راهبرد کانون‌های خدمت رضوی این استان است.

 مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی با اشاره به اینکه خادمیاران رضوی در قالب کانون‌های محله‌ای و تخصصی، جذب و سازماندهی شده‌اند، افزود: خادمیاران با حضور در مناطق کمتر برخوردار به ارائه خدمت به جامعه هدف می پردازند.


این مقام مسئول با بیان اینکه توزیع بسته‌های معیشتی، غذای گرم، گوشت قربانی، تامین وسایل مورد نیاز منزل و ... از جمله فعالیت های خادمیاران است، اضافه کرد: فعالیت در حوزه های درمانی، ورزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقدامات جهادی، مشاوره حقوقی، بانوان و خانواده، کتاب و کتابخوانی، قرآنی و ... از دیگر خدمات شبکه خادمیاری در استان برای جامعه هدف است.

بخشی در ادامه با بیان اینکه امسال ۳۰۵ راس گوسفند، یک راس دام سنگین، ۱۴ عدد خروس و هفت عدد مرغ به ارزش ۳۶ میلیارد و ۶۳۷ میلیون و ۴۵۰هزار ریال ذبح و بین خانواده های از قبل شناسایی شده کمتر برخوردار تحت پوشش کانون‌های محلی توسط خادمیارن بین ۱ هزار ۶۵۰ نفر توزیع شده است، ادامه داد: اهدای ۶۰ سری جهیزیه و ۳ سیسمونی به ارزش ۱۲میلیارد و ۷۴۴میلیون و ۸۲۰هزار ریال به زوجین نیازمند از دیگر خدمات شبکه خادمیاران استان مرکزی بوده است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی همچنین با بیان اینکه ۴۹۷ خادمیار در این راستا مشارکت داشته‌اند،  همچنین امسال بیش از ۷۶ هزار بسته ارزاق  توسط  خادمیاران و خیران و بالغ بر ۷۰هزار نفر بسته اهدا شده است.

بخشی برپایی میز خدمت را از دیگر برنامه های کانون خدمات رضوی دانست و افزود: برپایی ۴۵ میزخدمت مشاوره حقوقی به حدود ۱۰۰نفر و پیگیری ۲۰ پرونده حقوقی با مشارکت ۸۰ خادمیار برای ارائه خدمت به ۴۰ نفر از دیگر برنامه‌های اجرا شده در کانون‌های محلی توسط کانون تخصصی خدمت رضوی مشاوره حقوقی بوده است.

وی ویزیت رایگان عمومی ۶۰۰ نفر با صرف هزینه ۷۴۲ میلیون ریال و ارائه خدمت توسط ۱۵۰ خادمیار تخصصی و ۱۵۰ خادمیار عمومی را از دیگر خدمات ارایه شد با مشارکت کانون  خدمت رضوی سلامت دانست و بیان کرد: در حوزه ورزشی نیز خادمیاران  خدمات متنوع و متعدد حوزه ورزشی را به ۳۷۱ نفر ارائه کردند.

این مقام مسئول همچنین به فعالیت کانون  خدمت رضوی رسانه و فضای مجازی اشاره کرد و بیان داشت: این کانون نیز  ۱۰ هزار ۶۹۸ خدمت را به ۴ هزار ۴۸۸ نفر به ارائه کرده است. همچنین در این مدت تسهیلات قرض الحسنه گره گشایی به ارزش ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به متقاضیان جامعه هدف پرداخت شده است.

بخشی با اشاره به تامین هزینه‌های درمانی و خرید تجهیزات درمانی به ارزش یک میلیارد و ۳۶۳ میلیون و ۳۴۰ هزار ریال اشاره کرد و ادامه داد: ارائه خدمت توسط ۹۷ خادمیار به ۳۳۸ نفر بوده است.

وی  توزیع بیش از ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم در بین چهار هزار و ۲۷۱ خانواده به ارزش ۷۲میلیارد و ۱۶۵ میلیون و ۹۰۵ هزار ریال توسط خادمیاران از دیگر خدمات ارائه شده بوده است.

مدیر کانون های خدمت رضوی استان مرکزی به ارائه خدمات توسط ۳۷۰ خادمیار و یاور در مواکب امام رضا (ع) اراک و جاماندگان کربلا ساوه به بیش از ۴میلیون زائر اشاره کرد و گفت: موکب اراک روزانه ۳۵۰ خادمیار فعال با ظرفیت اسکان ۲۲۱۴ آقا و ۲۶۰۰ خانم با توزیع بیش از ۳۸۲ هزار غذای گرم و میان وعده و موکب ساوه روزانه ۲۰ خادمیار با ظرفیت اسکان ۲۵ آقا و ۲۵ خانم بالغ بر ۹۰هزار غذای گرم و میان وعده در ۱۴روز توزیع کردند.  

وی در خصوص کمک به مردم مظلوم لبنان در قالب پویش هبه نیز گفت: ۱۲ هزار البسه و پتو نو به ارزش ۴۰میلیارد ریال در قالب پویش لبنان تنها نیست و لبنان در پناه امام رئوف به ارزش بیش از ۹ میلیارد و  ۹۸۰ میلیون تومان (۲کیلوگرم طلا که مبلغ حاصل از  فروش طلا تجمیع شده) اهدا شده است و همچنین کمک شبکه خادمیاری به قرارگاه شهید آنجفی نیز بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال بوده است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی همچنین با اشاره به اجرای طرح نذر هشت درخت از هر محصول به نیت امام هشتم در ساوه گفت: این طرح همزمان با دهه کرامت امسال در این شهرستان آغاز شده است  و پس از پلاک کوبی درختان محصول برداشت شده از درختانی که نذر امام رضا علیه‌السلام شده است به مصرف نیازمندان می رسد که در این مدت محصول ۲۰ باغ به تعداد ۲۶۵ درخت به ارزش ۱میلیارد و پانصدهزار ریال توسط باغ‌داران ساوجی برداشت و توسط خادمیاران به نیازمندان اهدا شده است.

بخشی با اشاره به بازسازی حسینیه و زائرسرای شهدای اراک در مشهد مقدس گفت: برای بازسازی و مرمت این زائر سرا ۱۵ میلیارد تومان اعتبار با استفاده از منابع خیرانه و قرض‌الحسنه تاکنون هزینه شده است و نیاز به تجهیز دارد و حدود ۴ میلیارد تومان نیز ارزش خدمات  نیروی انسانی و خدمات فنی و نظارتی بوده است که توسط خادمیاران و نیروهای جهادی صورت پذیرفته است.

مدیر خادمیاران رضوی در خصوص اجرای پویش دختران ماه نیز گفت: پویش «دختر ماه» به منظور تقدیر از ورود دختران به سن تکلیف شرعی و دینی به اجرا درآمد و هدایایی شامل کیف نماز کامل مشتمل بر چادر نماز، سجاده، مهر و بسته فرهنگی به این دختران تقدیم شد که در استان مرکزی برای ۱۸۸ دختر به سن تکلیف رسیده هدیه تبرکی تقدیم و جشن تکلیف با حضور خادمیاران در منازل آنها برگزار شد.

این مقام مسئول همچنین به پرداخت وام خوداشتغالی نیز اشاره کرد و ادامه داد: در مجموع ۵۵۸ میلیون ریال وام خود اشتغالی پرداخت شده است.


وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳، در مجموع بیش از ۱۷میلیون و ۱۸۵هزار "نفر خدمت" گوناگون و متنوع کانون‌های خدمت رضوی تخصصی و عمومی  استان مرکزی بمدت بیش از ۲۳۷هزار "نفر ساعت" ارائه شده‌ است

کد خبر 1809740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha