فرصتی که عید فطر برای استمرار بندگی و تقویت حضور در مسجد به مومن می‌دهد

حجت الاسلام واعظ موسوی بر لزوم تقویت حضور در خانه‌های خدا پس از ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: درصورت هدفمند بودن برنامه های مسجد،  آبادگران خانه های خدا در ماه مبارک رمضان، بعد از آن هم حضورشان در مسجد تقویت می‌شود، زیرا که رمضان و عید فطر فرصتی بندگی را به مومن اعطا نمود.

 حجت الاسلام «سیدمهدی واعظ موسوی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان بر لزوم تقویت حضور در مساجد پس از ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: مساجد در طول ایام ماه مبارک رمضان از پویایی قابل توجهی برخوردار بوده اند، به طوری که جلسات قرآنی مساجد پررنگ بود و ضرورت دارد که این روند پس از ماه ضیافت الهی هم تداوم یابد و توشه فرد مومن و آموزه های این ماه پس از ماه مبارک رمضان نیز استمرار یابد.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: «ثواب نماز خواندن به جماعت بیشتر ازچهل سال نماز خواندن به صورت فرادا است»، بنابراین فرصت‌ها و مناسبت‌های ماه مبارک رمضان که حضور مردم در خانه‌های خدا رونق یافته و بهره برداری مردم از آیات الهی بیشتر است باید پس از ماه ضیافت الهی نیز استمرار یابد.

وی بر لزوم حفظ این رویه پس از ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: بنده مومن باید به عملکرد خود در ماه رمضان دقت کند و ببیند تا چه اندازه به اهداف خود رسیده است، می توان روزانه با تامل به تفسیر و ترجمه آیات قرآن، برای بهره برداری از مشکلات و مسائل روزمره زندگی از کلام الهی بهره برداری نمود، همین می تواند موجب انس ما با قرآن کریم شود.

 این کارشناس مذهبی با اشاره به برنامه های مساجد پس از ماه رمضان در راستای حفظ حالات معنوی نمازگزاران گفت: لازم است که ائمه جماعات در ارایه خدمات محتوایی خود تنوع بدهند و در عین حال نیاز و تفکرات مخاطب را بشناسند، چرا که آبادگران مساجد در ماه مبارک رمضان، درصورت هدفمند بودن برنامه های مسجد  هم حضورشان در خانه خدا تقویت می شود.

آداب خروج از ماه میهمانی خدا

حجت الاسلام واعظ موسوی همچنین به آداب خروج از ماه ضیافت الهی اشاره کرد و ادامه داد: رحمانی شدن انسان، ایستادگی در برابر خواسته های نفسانی، تقویت اخلاص و معنویت، انفاق و رسیدگی به محرومین از دستاوردهای ماه مبارک رمضان است، وقتی که وارد ماه رمضان می شویم، باید با نگاه پرهیز از گناه وارد میهمانی خدا می شویم و این حالات معنوی و دگرگونی در اخلاق باید پس از ماه ضیافت الهی نیز حفظ شود.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: عید سعید فطر، جشن گرفتن برای توفیقاتی است که خداوند نصیب انسان ها کرده است، اگر چنین به عید سعید فطر نگاه شود، انسانی که این روز را جشن می گیرد، قطعا در ادامه راه این توفیقات را در طول سال هم کسب می کند.

کد خبر 1810688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha