حجت الاسلام «سیدعباس موسوی مطلق» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان بر لزوم استمرار جلسات قرآنی مساجد پس از ماه مبارک رمضان تاکید و بیان کرد: سابق بر این جلسات قرآن خانگی در ماه ضیافت الهی رونق داشت و روحانیون و معلم ها جلسات روخوانی قرآن در منازل برای سطوح مختلف بویژه نوجوانان و جوانان برپا می کردند که این جلسات باعث رونق بخشی به مساجد هم می شد.
این کارشناس مذهبی بیان کرد: مرحله بعد مفاهیم و تفاسیر قرآن بود که در مساجد این امر محقق می شد و بعد از آن عمل به مفاهیم کلام الهی بود که در آئینه رفتار امام جماعت و متدینین و مسئولین بروز و ظهور می کرد لذا، احیای این امور بسیار ضروری و بهتر است ائمه جماعات در مساجد جلسات تفسیری مختصر و جذاب را در بعد از ماه مبارک رمضان حداقل هفته ای یکبار برگزار کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر قرائت شبی یک صفحه تلاوت قرآن مجید در مساجد برقرار است و نیاز است، جلسات تفسیری و تدبر در قرآن هم در مساجد رونق یابد.
حجت الاسلام موسوی مطلق با اشاره به آداب خروج از ماه مبارک رمضان، گفت: اینکه مستحب است شش روز بعد از عید فطر هم جهت بدرقه ماه مبارک رمضان روزه گرفته شود ناظر بر این است که عظمت و رحمت این ماه بیشتر درک شود.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: اگر کسی معرفت به ماه مبارک رمضان داشته باشد حتما از معنویات آن بعدا هم بهره خواهد برد، برای معرفت یابی به این ماه هیچ منبعی به اندازه قرائت دعای چهل و پنجم و چهل و ششم صحیفه مبارکه سجادیه وجود ندارد و سالک الی الله باید تمام تلاشش حفظ دستاوردهای ماه مبارک رمضان که همهاش نور است، باشد.
نظر شما