به گزارش خبرگزاری شبستان، گروههای جوان مخالف حکومت پادشاهی کویت در تجمعی اعتراضآمیز در مقابل پارلمان این کشور گام نخست را برای حرکت به سوی انقلابی دیگر برداشتند.
عمده اعتراضات تظاهرکنندگان بازنگری قوانینی است که مطلقا دیکتاتوری بوده و کوچکترین نشانهای از دموکراسی در آنها دیده نمیشود. به این ترتیب کویت، سرزمین جدیدی محسوب میشود که با انقلابهای مردمی روبرو خواهد شد.
به واسطه حضور مردم مسلمان در کشورهای مصر، تونس و کویت احتمال به قدرت رسیدن اسلام در هر سه این کشورها به یقین تبدیل شده است.
عامل دیگری که به سقوط دیکتاتوری در کشورهای درگیر کمک میکند توسعه روابط دولتهایش با کشورهای غربی است که به تفسیری آنها را دچار دوگانگی سیاسی و از دست دادن قدرت اداره صحیح کشور کرده است.
به گفته تحلیلگران، اگر انقلابی در کویت به وقوع بپیوندد آمریکا خسارت بزرگی را در از دست دادن نفوذ خود در کشورهای درگیر انقلاب متحمل میشود تا جایی که این روزها میبینیم اوباما مجبور شده است مردم را به ادامه تظاهرات تشویق و حاکمان را به رها کردن قدرت ترغیب کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، جغرافیای خاورمیانه در این روزها بیش از هر زمان دیگری پیچیده شده است چینش کشورهایی با دولتهای اسلامی در کنار هم به تدریج نفوذ خارجیان را بیش از پیش سخت میکند و پیشبینی میشود ثروت کشورهای عربی که تاکنون در خدمت دیکتاتوری و غرب بوده به کمک اسلام بیاید تا سدی در برابر هرگونه دخالت خارجی ساخته شود.
این در حالی است که رسانههای غربی همچنان تلاش میکنند تا برای جلوگیری از اشاعه انگیزه مقاومت در برابر ظلم از پوشش اخبار کویت سر باز میزند.
گفتنی است، محمد المتیری قازانی، 35 ساله در تاریخ 11 ژانویه 2011 بعد از شش ماه شکنجه در بازداشتگاه کویت کشته شد. شیخ جبار وزیر کشور کویت به دنبال این فاجعه و اعتراضات مردمی که متوجه وی شد استعفای خود را تسلیم دولت کرد که با مخالفت کابینه روبرو شد.
پایان پیام/
نظر شما