اختصاص اعتبارات ۱۴۰۴ بر اساس عملکرد مدیران است

هاشمی خطاب به مدیران استان هشدار داد که تخصیص اعتبارات امسال بر اساس میزان جذب منابع ملی و عملکرد اجرایی خواهد بود و مدیران باید پیگیر سهم استان باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان‌جنوبی، سید محمدرضا هاشمی عصر امروز یکشنبه (۲۴ فروردین) در کارگروه اشتغال استان ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته در سال ۱۴۰۳، از کسب نتایج مثبت در حوزه اشتغال و کاهش تورم خبر داد و گفت: نام زیبای خراسان جنوبی امروز در رسانه ملی مطرح می‌شود و این نشان از ثمر دادن تلاش‌های مجموعه استان دارد.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در سال گذشته جزو استان‌های موفق در حوزه اشتغال بود، افزود: اگر خروجی مشخصی حاصل نمی‌شد، باید پاسخگو می‌بودیم اما خوشبختانه امروز در مسیر رشد قرار داریم.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سفر اخیر هیئت اقتصادی استان به کشور افغانستان، این سفر را نقطه عطفی در تقویت روابط تجاری و اقتصادی دو کشور دانست و گفت: در سفر به هرات، جلسات متعدد و ثمربخشی با مسئولان و تجار این کشور برگزار شد و مقامات و فعالان اقتصادی افغانستان استقبال خوبی از ظرفیت‌های استان داشتند.

هاشمی ادامه داد: در سال گذشته، بیش از ۳۸ درصد صادرات کل کشور از طریق مرزهای ماهیرود استان خراسان جنوبی به افغانستان انجام شد که بیانگر موقعیت راهبردی استان در حوزه تجارت با افغانستان است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع استان در حوزه‌های کشاورزی، صنایع دستی، انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگری سلامت، داروسازی و مشاغل خانگی گفت: استان خراسان جنوبی در تولید زعفران، گیاهان دارویی و فرآورده‌های مرتبط، دارای مزیت رقابتی در سطح ملی و بین‌المللی است. در سفر به هرات نیز بر آمادگی استان برای صادرات نوشیدنی‌های زعفرانی و دارویی تاکید شد.

استاندار خراسان جنوبی از وجود ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری سلامت و درمان خبر داد و افزود: بیش از ۸۰ درصد داروهای مصرفی در افغانستان، از ایران تامین می‌شود و زیرساخت‌های درمانی استان و اشتراک زبانی و فرهنگی، این استان را می‌تواند به مقصدی مناسب برای گردشگری درمانی تبدیل کند.

هاشمی، تکمیل جاده مرزی ماهیرود به ولایت فراه افغانستان را از اولویت‌ها دانست و افزود: همچنین برگزاری نمایشگاه مشترک معرفی توانمندی‌های خراسان جنوبی و افغانستان در خردادماه با حضور تجار و سرمایه‌گذاران دو کشور در استان در حال پیگیری است.

وی در ادامه با اشاره به کمبود منابع آبی و افزایش دمای هوا تصریح کرد: در حال حاضر، حدود ۴۵۰ روستا در استان با تانکر آبرسانی می‌شوند که عدد بسیار نگران‌کننده‌ای است. همه دستگاه‌ها موظف به مشارکت در مدیریت بحران آب و کاهش مصرف هستند. تأمین آب آشامیدنی سالم برای مردم، اولویت نخست ماست.

استاندار خراسان جنوبی خطاب به مدیران اجرایی تاکید کرد: از همین امروز باید سهم استان از اعتبارات ملی را پیگیری کنید چون اعتبارات شناور زیادی وجود دارد که اگر مدیران استان پیگیری و جذب نکنند به مردم استان کم‌لطفی کردند.

به گفته وی؛ اعتبارات استانی ۱۴۰۴ براساس میزان جذب و عملکرد دستگاه‌ها توزیع خواهد شد و این بار تخصیص‌ها بر اساس کارایی و نتیجه‌گرایی صورت می‌گیرد، نه صرفاً بودجه‌ریزی کلیشه‌ای.

هاشمی بیان کرد: فرمانداران و مدیران شهرستان‌ها موظف هستند سفرهای میدانی به مناطق مختلف را در اولویت قرار دهند و نیازهای مردم را از نزدیک رصد کنند. نباید منتظر بمانیم که مرکز استان یا وزارتخانه‌ها همه کار را انجام دهند.

وی از دهیاری‌ها خواست در ایجاد اشتغال پایدار در روستاها تلاش مضاعف داشته باشند و گفت: همچنین باید سرمایه‌گذاری در صنایع دستی، مشاغل خانگی و فرآوری محصولات معدنی و کشاورزی مورد حمایت کامل قرار گیرد. ما گنجینه‌هایی از گوهرسنگ‌ها در استان داریم که هنوز ناشناخته مانده‌اند.

کد خبر 1812331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha